Tuesday, October 28, 2008

Hish!!!

Semalam(27th October 2008) hari yg mmg hari hot aku..Rasa nk bunuh je sesapa yg patut..Tapi sabo ajer la..Nk buek camno kan..Aku tk nk cite psl hari PANAS aku..Nk cite psl happy2 je..baru syok..hehehe..Aku nk cite waktu perjalanan aku nk balik ke Kuantan..Lupa lak..skang dh berada kat Kuantan le..eheheh..

Ok..aku naik teksi utk ke puduraya around 9.15pm..sampai pudu 9.35pm..Laju juga ye teksi tu bwk..hehehehe..Sesampai kat pudu aku tk kemana2 pun..Duduk je one corner..Coz cam penat sgt..Bukan penat apa..Penat hati panas..ahahahah..Masa duduk2 tu..aku tgk ada 3org gadis tngh berborak..Rancak gayanya..Urrmm..guna bahasa isyarat..Tak tau bisu ke..pekak ke apa..Tapi sweet je dorang bercerita..Coz menggunakan bahasa isyarat kan..uumm...nk gi tny kang takut dorang tk phm lak..ahahaha..Then depan aku ni plak..ada 2org mamat mat salleh...Wah..ensem..uuuurrmm..taste K and W kut..wakakakak..jgn marah ye geng..Dua2 mamat ni pakai cermin mata..Heennssemmm ttuuu..aahahahah..Dia ada la senyum kat aku..aku senyum la balik..ahahahaha...Dalam hati...mana la mamat ni nk gi..Dorang ada pegang buku tentang Vietnam..Tak kan nk ke situ lak kat pudu ni..ahahah..Rupa2nya..on way laaa..Gi kuantan jugak!!Suuukkaazzz..ahahahaha...

Dalam bus..aku dok tkde la belakang sgt..Tapi frust sbb tk dok sebelah dgn mamat 2org tu..ahahaha..nk jugakkk..kaaannn..So aku ni on the way nk tido la..Skali sebelum sampai genting sempah..bus berhenti..Haaa???apa sal la plak ni..huhuhuu...Tgk kat luar driver dia tk kuar..skali yg kuar..sorang mamat berpakaian belang2 turun...Kencing ok!!adoi laaa..Tak tahan sgt ke apa mamat tu..hahaahahah..Tak kisah la labu..Belasah jer la..eheheh..

Then aku sampai Kuantan around 2am..Ayah aku ambik..eheheh..Sampai umh dok borak dgn mak aku..tgk jam ayyyooo...3.45am laaaa..mau ttiiddoo..huhuhuhu..

So arini bangun agak lewat..ehehehe..ngantuk la..ahhahaha..Pas mandi aku jemur kain yg mak aku masuk dlm mesin basuh tu ha..Then aku sempat snap dua keping gmbr..Gmbr pokok..Pokok lagi?ahahaha..ini hasil tangan ayah aku taauuuuu...


Haa..itu la pokok2 kesayangan ayah aku..ada lagi..nenanti la yek..chow..

1 comment:

you are now in my zone said...

kemain merimbun pepohon asmaranyer...eh ;)