Friday, November 14, 2008

Basah!!!

Basah!!!!apa yg basah??baju!!actually aku pakai payung ok...tp............hish!!!kesabaran melanda tul lah..nk balik td hujan lebat..then aku tumpang kwn aku sampai kat lrt asia jaya..so payung pun dh ada..elok aku nk cross jln..tk tau camne..beberapa kereta lalu...zaaaaaapppppppp....air ditepi2 nya itew kena aku!!!arh tidak!!!!!!abis seluar ku!!nsb baik seluar sahaja..klu baju segala..mau kena sumpah seranah...huh!!

Oh ya..buat pengetahuan semua..Ezam dah selamat operate..alhamdullilah..liza inform aku td,dia dh gi tgk ezam..nmpk perubahan..cuma lum stabil betul2 lah..so aku ingt nk pegi..tp cam aku ckp smlm..aku balik lewat..klu jumaat dan sabtu..aku mmg balik lewat..so time tu cam tk sempat jer..penat tu tk kira lagi..huh..so aku ckp..tk apa la..at least dpt tau dia dh selamat lega la kiranya..kan?nanti aku gi...

Pagi td masa sampai keje..ada org buat aku hilang mood..huh..sabar aje la..ada la gak selama 3jam aku kurang mood..makan pun gi sensorang..kwn aku sampai majuk sbb tk ajak dia..eheheh..sowi la beb..no mood la..pastu arini jugak..aku rasa cam nk sekeh je seseorg..tp nk buat camne kan..jauh la plak..tkde la jauh mana..still lagi kawasan KL..ehehehe..tp cam..eeiii..klu ko ada depan aku...mmg sah2 ko kena dgn aku..tk apa la..nsb tk jumpa dia..klu jumpa..mmg kena la..sabo2...

Yang bos aku lak..tk dpt di kesan di mana dia berada..huh..sabo ajer la aku...arini jumaat..dia ada apa ek?urrmmm...tk apa la..yg penting next week..sabtu ahad aku cuti!!!yes!!!leh dok umh..relax!!!sbb klu cuti..aku selalu balik kampung..so kali ni..aku nk dok umh jer..tk mau balik kampung..balik raya nanti..abis cite..uhhuhuhu...leh aku tido dan tido dan tido..hahahaha...ok arh...penat kit arini..chow chin chow..

2 comments:

you are now in my zone said...

hengatkan mimpi basah...ops :p

ina said...

wah wah..lebih2 lak ko nuar..hahahaha