Sunday, November 9, 2008

Sedih...

Aku baru balik dari rumah Ezam di taman medan..urrrmm...really sad bila tgk keadaan dia..aku ingt makin beransur..tp makin teruk..cam tk jd apa jer...kesian dia..huh!!rasa cam...adoi la..mmg aku tk terkata..diam jer..sedih tgk keadaan dia..dan masa nk balik tu...aku tk sure dia sedar ke tk..tp dia ada say something..maybe tq kut..aku tk dngr sgt..tp aku pegi dekat dia..and seriusly aku sentuh la dia..aku tny apa dia..and dia ada ckp something..tp tk dngr sgt..aku sentuh lg tangan dia..dan tiba2 dia senyap..then aku lak yg mengalir airmata..huh!!!serius..mmg..urrmm..ntah la..tk tau nk ckp apa..aku terfikir..camne la adik dia jaga dia..mesti dh tk tau nk kata apa..nk nangis pun dh tk larat gamaknya..huh..tk tau la aku nk ckp apa lagi dh..yg penting..aku tk sampai hati tgk dia camtu..tkde cara lain lagi ker selain potong??urrmm...klu jalan terbaik hanya dgn potong..buat lah..kesian dia..terseksa tgk keadaan dia..betul2 cengkung!kesian sungguh...huh!!!

3 comments:

you are now in my zone said...

aritu ada jenguk dgn karl...sedey :( even nuar x kenal saper dier...ikot karl jer

ina said...

sedih kan nuar...

lieza said...

siann kan na. aku pun tak sanggup nak tengok dia lama-lama. cakap ngan ko malam tu pun, dah nangis dah. hope...ada jalan terbaik yg boleh kita tolong dia, daripada berterusan biarkan dia mcm tu. :(