Thursday, March 12, 2009

DIVA


Diva??Diva kena pakai crown tau...Ahahahaah...Kelakar pun ada bila cam teringat balik...Bila ada org gelaR kita diva cam best plak..Wakakakaka..Tapi ni diva yg hado la...Diva yg betul tk leh lawan kan..Ahahaha..Masa borak dgn Kak Dora td mmg cam lawak la..Diva ok..Bila lagi kan..Ahahahaha...Adoi...Then aku ckp kat Kak Dora...Patut la Kak Gyee stress kalau org gelar dia diva..Sbb bila jd diva jd perhatian org..And mcm2 cite yg kuar..Buruk ke baik ke kan..Tapi diva yg aku nk cite ni..Bukan la diva hebat cam Kak Gyee..Giler korang kalau lebih hebat dari Kak Gyee..Aahahaha..Tapi ni diva yg di maksud kan di mata mereka2 ini diva buruk...Kira cam perasan hebat la....Ada di kisah kan?Ahahahah..Suka lagi ada..Ahahahah..Biarlah org nk kata apa pun...Nama aku dah sedia ada buruk..And nk jernih kan balik pun tk guna...Buang masa je...Lebih2 lagi yg ntah apa2...Kalau tulis ni sure tersentap segala..Malas aku nk layan...Bak kata Kak Dora mmg pun mereka begitu....Ahahahaha...Oh ya...En Dani..how are u?Ahahahah..Tiba2 nama Dani masuk plak...Nk sebut nama lagi sowang...Abg...Eh silap..Kak Intan..hahahaha...Apa2 pun aku hrp org yg aku selalu berjumpa atau berborak tu boleh la di percayai..Kerna cukup la aku telah ditikam teruk..Bukan sekali dua..Tapi bnyk kali..Tu pun tikaman masih kekal dan susah utk di ubati luka akibat tikaman itu..heheeheh...Ok arh...Meracau dah...Chow Chin Chow..

1 comment:

my name is KARL said...

kak ina ...

sabar la..

bese la...

manusia..