Saturday, March 28, 2009

HITS 1


Uhuhuhuhu..Ketika aku tulis ni,sedang berlangsung HITS 1 di RTM dan di Kuantan..Uhuhuhu..Kan best kalau Kak Gyee ada...Umm...Tp tk apa..Utk kesihatan Kak Gyee tk apa la..Redha jer la..Walau dlm hati terkilan juga...Teringt kata seseorg..Bila lagi ZZ akan masuk anugerah camni..Dah lama tk masuk..Masuk AJL yg lepas tu tk dpt apa..Umm..ntah la..By the way...Bos aku ke Kuantan..Ikut suami dia..Suami dia jd judge utk HITS 1 ni..Sapa suami dia??Teka sendiri..Hahahaa..Apa2 pun...Windu Kak Gyee..Heheheh...


Cakap psl rindu ni..Umm..aku tiba2 terindu kat arwah..Arwah mana?Sesapa yg tahu tu tahu la..Sapa yg tk tahu tu maleh nk tulis..Heheheh..Ntah la...Tiba2 lak rindu...Harap arwah di tempat mereka2 yg sentiasa di sisi ALLAH SWT :(


Aku dah mula bz...Adoi..Fenin..Tapi aku suka..Heheheh..Cuma nanti aku membebel je la..Hahahha..Bebel sbb penat,fenin dan semua yg sama waktu dgn nya..Hahahaha..Harap apa yg akan aku buat elok..Tiada halangan etc...Amin....


Chow Chin Chow....

4 comments:

mr.syazwan said...

sapa laa erk juri tu??
iman wan or johari teh??
ermm rase2 da tahu daa..
hahahaha..

ermm wan x tua sapa arwah tu
tpi wan nk sedekahkan al fatihah pd
arwah... semoga roh di cucuri rahmat dan ditmptkan org2 yg beriman.. amin.

akak bz2 pun jgn lupe wan tau..
hehe.. TAKE CARE AKAK.. CYG AKAK..
(^_^)

my name is KARL said...

hehe..

kan kak ina.. kalo la kak g bertanding sah2 kite sume kat kuantan la nih

hehe

ina said...

wan-terima kasih kerna sedekah al fatihah

haikal-haaa...tahu tk apppaaazzzz

erdaliza said...

na...org yg kau rindukan tu, sama tak yg aku rindukan??

aku pun rindukan arwah... :(