Friday, March 20, 2009

WORSE DAY!


Harini hari yg amat2 teruk..Uh!!Actually semlm dh..But aku buat bodo..Hrp tk berulang kembali..Dan seperti biasa tidur ku tidak nyenyak..And this morning it happen again!OMG!Seharusnya aku terus terjaga dari lena!Udah la hari seblumnya aku tido kul 3am..Patut nya aku tido around 2.30am..Tapi ada plak org sms..Dah aku bgtau nk apa lagi..Masih tk reti bahasa..Berterusan sampai ke petang..Malas aku nk layan..Tak kan aku nk maki hamun baru nk sedar...Rasanya dh aku ngamuk pun...JGN SMS AKU...Bila keadaan dah reda,aku sendiri akan memulakannya..Ni tidak..SIBUK JUGAK!!!!!!!Ignore kisah itu!!So semlm aku mmg tido kul 3am..Tapi aku masih tk sedap hati..So pepagi terjadi lagi!

Apa dia??Malas nk tulis..Uh!!Fobia,Takut,Geram etc..Kenapa geram??Coz it happen twice!!!Uh!!So aku tk leh tido..Aku follow housemate aku buat apa yg patut..Then around 10am aku dh sampai kat tmpt keje..Terkejut bos aku..Selalu dia yg call aku time camtu..And aku selalu tk angkat..Ahahahah..Tiba2 aku call tny dia kat mana..Ahahahah..Terkejut dia..So around 11am camtu aku gi jumpa dia...Chit chat segala..Then aku pesan dgn maid dia sebelum dorang balik..Suh call or miscall aku...Aku mls nk cite berdepan..Mslh nanti..Eheheeh...

Actually dlm kul brapa tu aku sms itu kakak..Apa yg telah berlaku..Then masa tngh dok jumpa bos aku..Itu kakak call..Aku terus lari kat tmpt lain..Coz takut bos aku dngr..Aku tk cite kat bos aku lg..Aku tk nk dia tau asalnya..Nanti lain jd nya..So itu kakak apa lagi..Pot pet pot pet..Aku dh tk tau nk ckp apa...Aku cuma ckp aku gelisah jer...Alih2 dia pesan punya la bnyk...Ahahhah..Then aku tk sedap hati..Tu yg aku putuskan utk inform bos aku..Coz aku tahu..Kalau benda2 camni itu kakak sure akan terlepas ckp dgn bos aku..

Around 5pm camtu bos aku call..Ha apa yg penting sgt tu..Ehehehe..1st ayat aku..Kalau org cite ni jgn mrh yek..Eheheh..Dia pun apa lagi..Ha..apa bendanya ni..Baik ko cite cepat..Eheheh...Bila aku cite,dia tk ckp apa..Speechless katanya..So...pot pet pot pet..Uh...Dah abis tu aku sms itu kakak kata aku dh inform bos aku before dia inform..Itu kakak ckp..Haa..tau pun ko..Ahahaha..

Aku hrp harini atau sekarang aku tulis ni..Nothing happen in the morning...Tak larat la menahan fobia,takut etc...Hrp aku leh tido dgn nyenyak tanpa gangguan..Ni sebenarnya dh ting tong...4jam je tido..Bukan tk biasa...Tapi dh lama tk buat camtu..Dah la kali ni mcm2 hal lak yg terjadi..Uhuhuhu..Ok arh..Chow Chin Chow........

2 comments:

my name is KARL said...

karl doakan hari2 yg mendatang buat kak ina lebih baik.. lama dh tak jumpe kan sjak zf takde xtvt ni

ina said...

meh la jumpa..ok jerk..tk kan nk tunggu ada aktiviti baru nk jumpa..
:)