Wednesday, July 29, 2009

SATAY!!!

Heheehhe..Tiba2 gelak kan..Tadi baru pas makan satay kat area Pantai Dalam dgn bos aku..Best2..Tapi kan..Tak cukup!Wakakakak..Satay dia best..Tp kuah dia aku kureng berkenan kit..Tp tk apa la..Belasah je..Udah lapar kan..Aku minum milo ais..Kang minum nescafe tk tidur lak..Bos aku cam biasa teh tarik...Aku ckp kat dia..Nk suh kat semua kedai kat malaysia ni jgn jual teh tarik..Wakakakak..Then masa makan tu as usual la..Pot pet pot pet...Coz aku dh lama tk borak dgn dia berdua..So bila berdua tu mmg bnyk la sikit cite nya kan...

Pdhal aku bukan nya sihat sgt..Dia bukan tahu..Hahhaahah..Aku pretend nothing bad thing happen..Hahahah...Kang meroyan plak dia tu..So masa dok makan tu bercerita la mcm2 hal...Dari cite psl arwah Yasmin Ahmad,ZZ for sure la..FS pun ada tau...Hahahahah..Tak lupa Nora Danish..Kehkehkehkeh..Biasa la..Gosip2..Heheheh..ZZ apa cite??Umm....Sihat..Semuanya sihat :) Tak sabar nk tgk muka baby..Tomeey katanya..Uuhuhhuhu..Nama?Ntah...Lupa nk tny...Wakakakak..

Umm..aku nk comment pd satu artikel ni....

"Teringin juga Kak Pora menziarahi Ziana dan anak barunya itu di hospital tetapi diberitahu pihak pengurusannya, Ziana tidak mahu diganggu. Amboi, siapa nak ganggu, kami nak ziarah sajalah! sikap macam inilah yang membuatkan ada wartawan kecil hati pada Ziana. Kenapa artis lain beranak boleh saja pihak media merakam gambar selepas beberapa jam bersalin. Mungkin Ziana nak ikut jejak Erra Fazira, kot?"

Heelllooooo....ZZ tiru EF??Tak leh bla ayat!Ni wartawan baru nk belaja ke baru nk naik??Setahu aku la..ZZ mmg tk benarkan mana2 wartawan mahupun peminat ambik gmbr dia @ pun baby selagi dia tidak bersedia..Dari masa dia lahirkan Aiman dgn Ammar lagi..Ada ke kata ZZ tiru EF..Sengal betul..Then nk kecil hati plak..Ko sapa nk kecik2 hati..Tak pyh la wahai kak pora oit..Suka hati dia la nk tunjuk atau bg ke tak..Tu hak dia..Tiba2 meroyan..Bengong...Kalau aku jd ZZ..Sampai kesudah tk tunjuk..Biarkan..Hahhahahaha...

Sebenarnya aku dgn bos aku td ada sentuh psl cite ni..Ha apa lagi...Member membebel le..Uuhuhhu..Mmg ntah apa2..Kut ya pun bwk2 la bertenang..Tau la saham ZZ tngh naik setelah melahirkan baby twins ni..Tp sabo yek..Uuhuhuh..Ok la..mau tidur...Kesakitan kemelandaan...

Chow Chin Chow

2 comments:

I am Karl said...

kak ina

nk ajak gathering

http://mohdhaiqal.blogspot.com/2009/07/jom-join-gathering-bloggers-1-august-ni.html

ina said...

gath?tk nk la..hahaha