Sunday, August 30, 2009

FAFAU COOKIES!!



Ok..Ni cookies berjenama yek..Hahahaha...FAFAU COOKIES..Boleh di dapati di mana??

Hartamas Shopping Centre
Square Room P30 & 31,
Plaza Floor Hartamas Shopping Centre,
No. 60, Jalan Sri Hartamas 1,Sri Hartamas,50480 Kuala Lumpur
Ok la..Kisah psl cookies ni bermula tahun lepas lagi..Ni Kak Lisa nya idea dgn FF..Memula ingt tk jd katanya..Tp jd la plak..Hahahaha...So td FF anta cookies ni..Best mmg best..Bukan nk kata lah..Ni mama FF yg buat..Mmg sedap..Tak caya??Tak caya sudah!Klu rasa nk beli boleh la hubungi saya..Hahahahah..Ataupun dtg segera ke alamat yg diberi di atas..Ok??Malas nk tulis dah..Mau tidur..Heheheheh...Oppss..sebelum terlupa...Leh jugak tgk blog ini -->> http://simplystyleolineboutique.blogspot.com/ Chow Chin Chow!!

6 comments:

nuoraz said...

wah! best.. hehe.. tapi jauh lah plak kalau nak order..

ina said...

klu order tu mmg la bley..tp kang..sampai singapore dah jd benda lain..hahahah

Mr Karlos Chanel said...

bile aku leh dpt tester nih?

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

WE WANT INA COOKIES! =P

changkir said...

harga tu termasok cas penghantaran ke kuching skali ker Ina.. heheh... Ina cookies tak der ke?? kalau ada, sure aku nak beli... ;) slamat berposa ;)

ina said...

karl-thn depan leh?? :P
anuar-bnyk ko nya cantik
renxo-ko ingt ko ensem nk kena anta ke sana???