Tuesday, February 2, 2010

Hari-hari yg kesana kemari..


Ni apa hal ada gmbr LV segala ni??Hahahahah..Gini..Ari ahad lepas before gi konsert roket tu,aku gi time square...Nk mencari baju..Alih2 Kak Nina silap lorong..Jd terpaksa la melalui jln2 yg jamm..Hhahaha...So lalu la kat LV ni ha...Jd aku pun snap la beberapa keping gmbr...Dah tk dpt beli kan,lalu ambik gmbr pun jd la..Hhahahaha..Tiba2 aku teringt kenangan ketika berada di Star Hill teman seseorg beli handbag beserta kasut christian dior..One set tu..Heheheh..Teman je la kan...Hahahaha...Yg pasti aku tk ingt thn bila...Lama dah...Heheheh...

Ok,sampai Time square tu aku dh blur..Sbb nya tk tau nk kemana..Sbb aku tk pernah gi cari baju kat situ..Aku pergi sbb kwn aku ckp murah2...Dan cantik2..Skali bila dh dpt pot...Mak aaaiii...Mmmg murah dan cantik2..Dlm2 sesak tu aku tibai la 2helai..Heheheh..Aku beli bukan apa..Sbb aku mmg betul2 tkde baju yg sesuai utk pakai utk kemana2...Kemana2??Hahahah..Alah gi function,gi keje la..Apa lerk..Kisah di kedai baju ni..Tngh aku belek2 baju ada la minah cina nih..Tiba2 ngendeng2 kat aku...Aku ketepi,dia pun ikut..Then aku dpt rasa beg aku cam berat...Alih2 aku tgk beg aku zip terbuka...Dan yg penting HP nokia aku tkde..Haaaaaaaaaaa...Ni bikin aku panas nih...Aku terus pandang cina vavi nih...Pastu dgn muka slumber tiba2 dia keluar kan balik hp nokia aku tu then bg balik kat aku..Hayyooo!!!Mmg sah2 la ko mkn vavi kan!!Geram tul aku...Tiba2 ckp cina dgn aku..Tp sikit jer la..Aku pun buat muka and tny what2 bnyk kali...Pastu slumber je pergi...Bodoh!Haa agak nya dia ingt dpt hp canggih la kut...Nsb tk dpt hp samsung aku tu..Tp ko ingt nokia tu tk berguna ke..Walaupun kecik,murah,cikai apa segala..Tp jatuh 100x pun tetap elok tau!Klu aku jumpa cina vavi tu mmg aku hannjjj je dia..Menyirap tul...Huh!!

Haaa...Ni lg bg aku menyirap...Pepagi gi keje..Yer patut cuti kan..Aku Selangor la..Bukan Wilayah...Dok nk on kan laptop kesayangan aku ni,dari pukul 10am hingga la 2pm tk elok2!Cam apa jer..Geram aku..Sbb nya aku ada keje yg nk buat..Adoi laaa..nsb tk berapa nk urgent..Pegang sikit je wayar nya terus off..Bila on dah elok nih...Tp tk leh gak nk klik apa2..Aku mmg nk beli...Tp bukan sekarang..Tunggu duit balance..Apa2 pun aku tunggu duit balance..Tp ntah thn bila nk bg ntah...Dah terpaksa guna duit yg aku simpan utk benda lain utk membeli adapter ni...Uhuhuhu..Then aku bgtau bos aku,aku nk balik awal sbb nk gi cari adapter laptop..Dah tk leh selamatkan lagi..Sebelum aku meroyan baik aku gi cari siap2 kan...So aku gi Low Yat..Kak Dora yg temankan...Sampai2 je..Jenuh lak nk cari kedai komputer yg ok..Hahahaha..Biasa la Low Yat kan..So dpt la...RM90...Uhuhuhu....Pas dh beli tu apa lagi..Singgah la MCD..Hahahaha..Pas makan Kak Dora ajak gi jenjln..Ampeh tul..Gi mana??Time Square lagi..Hhahahahahahaah...Alih2 aku juga yg pembelian...Beli sehelai baju...Uuhuhuhu...Udah udah..Jgn beli lg...Next month lak..Heheheh..Jd utk mengelakan pembelian jgn pergi Time Square..Hhahahaah..Kang mesti ada pembelian nya..Haahahaha..Jd adik2...Moral of the story...Jgn jln di tmpt yg murah..Hahahaha..Chow Chin Chow..

2 comments:

Rose Metal Petals said...

bagus sgt la tuh....len kali kunci handbeg tuh...
btw, akak pun pegi Times square hari Ahad tu...
huhuhu....

ina said...

oh pergi gak ek..ehehehehe
tp klu nk jumpa pun tk sempat..eheheheh