Tuesday, August 3, 2010

ADEHHHH


Giler penat!!!Keje bnyk!!Tak cukup tangan dah aku...Kalau leh guna kaki nk je aku guna kaki..Tp cm melampau plak kan..Hahahaah..Esk tk bz..Esk seharian berada di ofis..Kemudian next day dah start busy..Ni pun kalau kat ofis pun bukan duduk saja..Buat keje..Penuh kertas kat atas meja..Hik hik hik..Next week dah puasa..Uuhuhhuu..Sampai kesudah aku tak balik Kuantan lagi nih..Minggu pertama puasa ada keje ari Sabtu..Minggu kedua puasa la kut..Ummm..Sabo ajer la..Minggu ni nk balik pun tk leh..Sabtu tu aku ada keje gak..Uuuuwwwaaaaaaaaaa..


Oh ya..Beberapa ari yg lepas..Aku punya la sakit hati..Sbb nya kedua2 hp aku berbunyi tk henti2..SMS lagi lah...Kang kalau campak hp tu kesian lak..Bukan salah hp2 tu..Hahahaha..Dari 1.30am kut kalau tk salah aku...Sampai la 3am..Haaa..Tk ke kerja gila..Tk dpt call 017,call 019..Tk dpt jugak??Sms..Sms kedua2 number..Adoi laaa..Nsb baik la aku buat silent mode kt kedua2 hp aku..Sbb tgk dok call je kan..Kang reject sentap lak..Yg tk reject tu pun dah meroyan..Hahahaha..Then tk berhenti di situ sahaja..Esk nya pun ada juga..Tp nsb baik SMS..Tu pun around 9.30am..Ish dia ni tk tido ke?Hahahaha..Adoi laaahh...Tak paham laaahh...


So apa/sapa yg sebenarnya yg call?Ummm...Giler nk tulis kt sini..Hahahaha..Kang satu Malaysia tahu..Terus masuk Brunei,Singapore,Manschester segala..Mampu?Hahaha..Ok la..Senang cite cmni la..Call ke sms ke,kalau dah tk di angkat,tk di jwb dan yg sama waktu dgn nyaaa...Tak reti2 bahasa lagi ke??Adoi laaa...Ni dok buat benda yg sama berulang kali..Selagi tk dpt..Masalahnya tk dpt2 pun..Adoi laaahh!!Jd senang jer..JGN GANGGU..Ha cmtu..Hik hik hik hik..Ni for sure sat lagi sms / call akan sampai..Cayo ckp den..AAK???Hik hik hik hik..Meroyan la ko,bising la ko..No effect to me..Bnyk keje lain lagi aku nk buat dari layan ko...Nsb fb,twitter segala tu dah blok,remove..Tu yg bertmbh meroyan segala..Hahahaha...Adoi laa...Penat lah..Penat tgk hp berbunyi dgn dpt sms..Tunggu la..Sat lagi ada lah tu..Sure tk puas hati nya..Heheheh..And seperti biasa,aku cam biasa je..Tgk je hp tu..Heheheh..Ok la..Chow Chin Chow...

1 comment:

Jamy AJ said...

bz nyerrr dia ;p bz tawww ;p