Saturday, October 18, 2008

Corat Coret...

Hai semua..ketemuk lagi kita...Ok..kali ni seperti yang di janjikan..akan ku letak gambar2 di open house Fara...Dan aku akan cerita serba sedikit apa yang berlaku..

Aku dan rakan sampai around 9.30pm mcm tu..Sampai tu jumpa Fara dulu..Then terus duduk makan..Secara kebetulan Haikal and Saiful ada..So join the table..heheeh..Ramai juga tetamu time tu..Masa kami sampai Danny and girlfren baru nk balik..Then tk lama tu Azizah Ariffin and husband pun sampai..Dalam umah Fara Nurkhiriah and husband pun ada..Tapi tk sempat ambik gmbr..Coz cam..tk apa la..Tk penting pun kan..ehehe..Yang penting dapat jumpa Fara..Pastu ada 1table tu..penuh dgn Dj radio...Kieran and isteri..cantik isteri dia..pregnant 3bulan katanya..Pastu Faisal Ismail dgn isteri juga..Krill dgn isteri juga..Yang lain tk tau sapa..ehehe..Tak kenal..

So tngh makan tu..Fara dtg meja..kaedahnya ngangkat pingan mangkuk yg dh di gunakan tu..Aku cakap..kan ada org..Biarlah mereka yg buat..Dia ckp tk apa..Kan aku tngh makan..So tk elok benda2 tu kata atas..Then aku sempat tny...Kak G ada dtg tk petang td?Fara ckp tk..Kak G dah call..Kata tk sure lagi..Maybe tak sempat..Ok..Padahal masa dlm kereta aku ada inform Kak G aku on the way umh Fara...Kak G ada gak inform aku kata cam tk sempat..Coz waktu nya tk kena..Coz dia ada function di Sri Kembangan..Rumah Terbuka Astro..So tk sure abis kul brapa..

Sesambil dok menunggu bulan yg tk jatuh tu..hahaha..Fara ada buat surprise..Celebrate besday Hot FM punya staff kalau tk silap...Ini gambar nya..Sori blur sikit...


Ha itu kek nya...Besday girl nya tu yang kat sebelah tu ha...


Ada 2org Fara kata yg sambut besday...

Ini posing dari Fara yang blur..uhuhuh..Aku ckp jangan gerak..Cepat je geraknya..Stress tul..eheheh

Then after tiup kek segala Fara gi borak dgn rakan2 DJ dia..Then aku borak dgn Haikal..Tiba2 Fara jerit..Tapi nada slow..Aku cuma dngr perkataan belakang je..INAdot dot dot...ON THE WAY..ha camne tu?ahahahah...Aku tny Haikal..apa benda nya..Haikal dah happy..Sebab???Haaaaa...Kak G on the way..hehehe..Tak lama tu Kak G call aku tny semua dh balik ke apa..Then jalan dia kurang pasti..So aku pas kat Fara...Tak lama tu..adoun 10.30pm Kak G&Kak Lisa sampai...Mereka berdua dok dlm umah la..Aku dengan Haikal&Saiful kat luar..Kawan aku dah balik..Sedang elok dia balik Kak G&Kak Lisa sampai..Kesian..ehehehe..
Kak G sampai je..Fara cam melompat..Kaedahnya idol dtg kan..eheheh..Dia ada bisik..INA TOLONG SAYA..SAYA NERVOUS NI..hahahahaha..Sabo aje la aku..Padahal dia tu pun dah fofular..Bak kata Kak G..dah popular dah si Fara tu ha dari aku..ehehehe...So mak Fara layan Kak G and Kak lisa kat dlm..ntah apa dorang borak kan..Tak ingat kul brapa..Aku dgn Haikal terus masuk dlm..Borak dgn Kak G & Kak Lisa..So sempat la ambik gmbr sikit..

Kak G tngh dok borak dgn Haikal..Sempat lagi posing..eheheheh
Kak G tngh dok lecture Fara sambil mak Fara sampuk di tepi...Tak de lak gmbr mak Fara..eheheh..Ampun aunty...


Ni gmbr reramai...Tomey je dua2..hehehe...


Ini lah dia..3divas....Kak Lisa...Fara..Ziana Zain..
Cantik kan mereka...pssttt...Azwan Ali pun ada..eheheh...ok..itu sahaja nk share..heheeh..

4 comments:

my name is KARL said...

mane gmbr azwan ali??

xde ke?

ina said...

perlu ke??sah2 la aku tk ambik gmbr dia..ok!hahahahah

mrCharmed said...

rugi aku tak ikot..
kalau tak..dapat pelok kak G...
kannn....

Anonymous said...

hahahah..peluk?mau kak g bg ko satu kiss paling kuat..penamparan..hahahahaha