Monday, October 20, 2008

Operate


Haaa...korang tgk apa haaa...Tu bangunan bumbungnya warna biru tu Hospital Tengku Ampuan Afzan Kuantan..Next week makcik aku kena operation..Disitu dia akan tinggal..Kesian dia..Risau aku la sbb nk kena operation bagai ni..Aku harap semuanya berjalan dengan lancar..Risau tau...camne la gamaknya..Arrhh...ttiiidaakkk....

So next week aku bz le..Bz balik kampung..Pastu keje yg sepatutnya kena buat..Then bos aku tu ha..Tu lagi sorang..Dia bz..Dengan aku sekali kena meroyan..huhuhu..Bos besar..Bos sedang..Bos tak sedang..Semua ada...Klass tk?hahahahaha..Sorang meroyan semua pakat meroyan kat aku...Adoi la..Tepu telinga aku..ahahaha..Ye lah..Kena dengar dorang membebel..Kalau membebel pasal aku tk apa la gak..Ini psl org lain..Aku jugak...Kalau la telinga aku ni leh bercakap..mesti dia ckp..Hey sudah!!Nk kuar nanah dah..ahhahaahah..Ok la..nanti sambung..k..

2 comments:

you are now in my zone said...

musim operation la ni...

mudah2an semuanya berjalan dgn baek...

amin...

ina said...

tq nuar...uhuhuhhu