Thursday, October 30, 2008

Pengalaman baru...

Hi...aku baru balik dari hospital..Jaga makcik aku..huhuhu..1st time tu tido kat spital..ehehe.alhamdullilah makcik aku selamat operate..Rasa lega sgt..Coz tgk dia leh senyum..leh borak..Urrmm..ini ada gmbr aku snap sementara tu..ehhehe..

Ini tmpt menunggu bg pesakit..Sebelum di bedah..dorang dok dlm tu dulu..then after bedah pun sama..Sehingga pesakit tersedar...

Makcik aku start operate around 12.45tengahari..Abis around 3.30pm..Then after abis bwk baik bilik dia..tmpt yg dia duduk la..

Ini dia katil yg makcik aku duduk...fuh...bnyk betul wayar....
Aku boring aku gi bwh..Coz dia tido kan..aku jenjln la jap..even takut..ehhehe..so cam biasa..aku snap la apa yg patut dan tk patut..ahahahahah


hhehehehe...signboard hospital tengku ampuan afzan..and satu lg..jgn hisap rokok dan waktu melawat!heheheheh

Ok la..tu je dulu..ngantuk ni..coz kat spital tido tk lena..sakit badan aku..so nk sambung tido yg tergendala..petang nanti kena gi lagi..sian makcik aku..apa2 pun..aku doakan dia cepat sembuh..dan tk lupa juga buat sahabat ku ezam..semoga tabah dan cekal hendaknya..aku as a fren akan sentiasa sokong ko dari belakang even dalam sedar atau tk sedar...amin...

3 comments:

you are now in my zone said...

ALHAMDULILAH...amin :)

SAIFUL said...

takut doh tengok spital..
baik sungguh ko ni ina jaga makcik..
bagus2

ina said...

heheeh...jaga 3hari 2mlm jer...dia dh ok kit dh...tq guys.. :)