Friday, October 31, 2008

Bye...

Ok...arini last aku jaga makcik aku..then 2.30pm nanti nk balik KL..so far dia ok..tp biasa la..klu pas operate kan..mcm2 hal gak..Cuma smlm jer dia teruk kit..waktu petang..tu pun aku tkde..aku balik umh..mak aku yg jaga...ala2 shift gitu..ahahah..So mlm ni maybe cousin aku yg jaga dia..tp rasanya dia leh balik dah kut..coz dia dah leh ttuuutt..apa tut???kentut!hahahah..selagi tk kentut mmg tk leh makan apa..kena minum jer..tu pun air masak..then aku bg dia minum nestum..so ok la...td dia dah kentut..so leh makan la..tp tk makan gak..minum nestum gak..maybe perut dia rasa tk sedap lagi kut...aku balik umh around 9.30am..tunggu ayah aku ambik..sempat la snap sekeping gmbr..sebagai kenangan..wah gitu..eheheh...

Ini dia..replika nyamuk depan hospital tengku ampuan afzan..eheheheh..dari smlm lagi nk ambik..tp tk ambik2..ahahahahha

Oppsss...lupaaaa...arini besday Mrs Manager...PUAN LISA ARYANTY yg ke 35years..eheheh..Happy besday Mummy!pdhal aku tk wish lagi by sms ni..ahahahah..biarkan aje...ahahhaah..this cake for her..kehkehkehkeh

Ok la..itu je..skang nk bersiap2 nk balik ke KL..uhuhuh..penat ttuuu..Chow...

2 comments:

you are now in my zone said...

cantik tu kalu dihias arca nyamuk tu depan rumah...haha ;)

ina said...

kan..cantik tu...tanpa aedes gitu..hehehe