Friday, November 21, 2008

Madagascar!!!Here i come!!!!!!!!

Ehehehe...esk and ahad cuti!!!yahoo!!!!!!!!!hehehehe..Esok plan nk tgk madagascar...ramai sgt yg ckp best..dgn bos aku skali ckp best..hehehe..so mari kite tgk!!eheheh..aku kuar dgn kwn kolej masa belajar..dia sibuk nk jumpa..sian dia..hehehe..so mari lah..kan..



Tadi dlm teksi...uncle ni tny satu soalan kat aku..uncle ni mmg slalu ambik aku..so aku tk kisah sgt..dia tny psl brapa yg aku spend money for everything..so bila aku cite..dia diam je..then serius aku ckp..dia baik..dia siap ckp nk tlg aku..nanti bila balik keje..klu dia ambik..juz bg dia rm5..wah...giler..coz slalu dari tmpt keje aku ke umh dlm rm8++..aku ckp tk apa ke?dia ckp klu dia dpt airport nya call dia gi..then dia akan inform aku..tp dia tetap nk tlg aku..terharu aku..dah dia ckp camtu..aku ok kan jer lah..tq uncle..really appreciate it..uhuhuhuh...

Actually smlm ada org buat aku sakit hati...tp aku tk nk tulis kat sini..coz aku tahu dia akan baca..aku cuma nk ckp..bila aku ok..plz jgn nk buat hal lagi..penat lah!!cam kite ni apa je..kang aku ckp kasar mrh lak..terasa lak..tp tu lah..bak kata org..otak ada..pk la sendiri!huh!!!

Arini kan..urrmmm..mmg vios di mana2...huhuhhu..sedih mmg sedih..tp..urrmmm...semoga dia di tempatkan di sisi orang2 yg beriman..amin.....

2 comments:

you are now in my zone said...

madagascar best!

wah, berskandal ngan drebar teksi yew...wink2 ;)

ina said...

haaaayyyooooo....perlu ke skandal..hahahahahaha