Tuesday, December 30, 2008

Danau Kota

Balik dari Danau Kota..ehheheeh...Pukul brapa??1.50am..eheheheh..Tima kasih kat Kak Dora sebab anta..Pegi dgn dia tadi..dgn adik dia skali,Nina..Apa ada kat Danau Kota???Alah cam Uptown Damansara dulu tu la..Tapi kat sini lg best..Ntah...aku suka kat Danau Kota ni..Maybe jauh la..but...its ok..Coz i got my own fren here..heeheh..TQ Kak Dora...Rajin ngikut..ehehehe..Member siap beli tshirt dgn stokin lagi..eheheh..Aku beli apa??eheheh..Tudung and tshirt for Abah..Utk Mak??Dah ada dh...Ni beli utk balik kampung nanti..Hadiah utk thn baru..hehehehe...And kwn2 aku kat tmpt aku keje lak pesan beli 3iron rambut..Ha..hambik ko..uhuhuh..



Haa..benda alah kat atas tu la yg aku beli...Skali minta beli tiga terus..hahahaha..Bagus tul dorang..Masa dok berjalan dgn Kak Dora and Nina tu tiba2 mak hayam beso call..kehkehkehkeh..Sian dia kan..layan kan aje la..Dah 2x tergendala nk mengumpat..hahahahah..Lum ckp apa lagi...Dok dgnr dia membebel penat bla bla bla..Pot pet pot pet pot pet..ahahaha..Aku suh dia sabo2...Jgn gelojoh..Bantai gelak je dia..Semput katanya...Turun tangga naik tangga...Aku ckp..ok la tu..Senaman...ok pe..hehehe..Cite apa??Addaaa laaaaazzz...Mana leh cite sini..ahhaahaha..

Ok la..aku pun dh penat..Ngantuk tttuuu..Tapi gagahkan diri la juga nk tulis..ehhehe..Nanti nk tulis psl new year..Tu nenanti..Maybe tk sempat kut..Coz malam new year tu aku ada keje and maybe balik lewat kit..Kalau balik awal pun maybe terus tidur..Coz sure penat..Kenapa??Keje yg akan di buat itu penaaattttttttt...huhuhu..Ok arh..chow chin chow...

6 comments:

changkir said...

Danau Kota.. cam best jak.. kelak kamek datang KL, kita gi sama ke sia k.. hehhee ;)

ina said...

boleh boleh...tp kena ada driver..hehehehe

only me ^erien'z^ said...

kater nak g ngan org?huhu

ina said...

nk ke dgn aku????apa daaaa..alah nenanti leh gi lagi..bukan nya danau kota tu utk sehari jerrrrrrrrrrr

nike shoes said...

can you email me: mcbratz-girl@hotmail.co.uk, i have some question wanna ask you.thanks

splendid said...

Although we have differences in culture, but do not want is that this view is the same and I like that!
age of conan power leveling