Wednesday, December 31, 2008

PABPT

Ha...korang pelik tk..apa kebendanya la PABPT tu?eheheheh..Ok..meh nk habaq mai..ehheeheh...


P = PENING @ HEADACHES

Harini aku terasa pening yg amat sgt...Tapi tkde la teruk sampai tk leh bangun ke..buat keje ke kan..but sakit tu..Fuh...sabo ajer la aku..Mungkin sbb aku dok kuar masuk kuar masuk..Panas sejuk panas sejuk..Haa..apa jd?uhuhuhu...
A = ALERGIC

Apa yg alergic?Ntah...aku pun tk tau aku makan apa..Muka aku merah2..Sampai kwn tmpt keje aku tny..Kenapa dgn muka U?erk...aku kata maybe alergic..Obvious ke?Tak la..But I nmpk maaa...Huh..ampeh nya kwn..uhhuhu..Tapi skang dh ok la..Gatal pun sikit2 jer...uhuhuh..



B = BERLAGAK

Haa..ada satu budak kat tmpt keje aku ni sudah beli hp baru..sony ericson kut..Ntah la..Aku pi la tegur dia..time tu dia tngh dok pegang hp yg dia baru beli..Udah la pakai handsfree sah2 tk dngr kan..Kut ya pun aku panggil tu cuba la pandang ke..Then aku siap pi tepuk bahu dia pun dia buat bodo...Senyum payau @ dlm erti kata lain senyum tk ikhlas..Hello dik..Tahu la ko baru beli hp..Jgn la buat muka cam sial..Ha hambik..Lantak ko la labu...Ko nk minta tlg dgn aku ke apa nanti jgn hrp aku nk tlg..


T = TERTINGGAL HP


uhuhuhuhu..Aku tertinggal hp 019 aku kat umh..Nasib baik tertinggal..Nsb tk ramai yg call..Ada 3org je call..Tapi dh hp tu tk berangkat dorang call kat 017..ehehehe..Camne la leh tinggal....



P = PALESTIN

Aku baca harian metro harini..Tersentuh rasanya bila tgk keadaan negara Palestin ni..Di bedil lagi...Kali ni universiti apa ntah kena bedil..Huh..teruk nya la..Kenapa la boleh jd mcm ni..Kesian mereka..Lagi2 ada gmbr yg dorang ambik mayat budak..Tak ke jahat namanya...Budak kecik yg tidak tahu apa kesalahannya mcm tu ajer meninggalnya..Huh..kesian... :( Rasa bersyukur sgt dok di MALAYSIA...Tanpa gangguan peperangan..Huh...Ni ada sedikit gmbr buat tatapan...


6 comments:

changkir said...

Allergic.. aku pun alergic ina.. tak leh mkn seafood.. heheh..

Berlagak.. patut jer ko ikat tali kasut dia kiri n kanan, so bila dia nak jln nanti, terus terpeleot... hhehe

Palestin.. sin tol kan, aku pun baca lam paper borneo post, sedih tol.. katanyer nak membalas serangan palestin, tp serangan palestin kalau tak silap, just korban kan 3 org askar Israel, tp serangan Israel, dah korbankan lebih 400 nyawa, n mostly kanak-kanak n wanita yang tak berdosa.. katanya perang menentang terorrist, peeedahh.. sapa yg terorist sebenanrnya.. n adakah patut america pergi sokong tindakan dorang, katanya "berpatutan untuk membela negara mereka yang diserang oleh terorist..." ada kah patut.. kalau nak serang pun, serang lah depot askar jer, nie habis pasar n rumah jd mangsa.. bodo nak target nom ker, atau sengaja jer, buat nak melenyapkan umat Islam kat palestin,... buat sakit hati.. dah melampau, n org yg sepatutnya bukak mata pun dah tutup mata.. bodohhh... (sory ina, menganas kat blog ko lah pulak hehehhe...)

ina said...

tk apa..kata pendapat kan..mmg teruk dorang tu..sian mereka2 yg tk bersalah

mrCharmed said...

err...tajuk kali ni mcm penah aku buat dahulu kala...
ooo tiru kucing ek...

costume jewelry said...

cool blog

ina said...

loorr..mana ada tiru daaaa....sampai hati kata aku tiru tau..huhuhuhu

sticker said...

vintage dior
christian dior bag
dior bag
dior handbag
dior handbags