Thursday, January 1, 2009

HAPPY NEW YEAR!!2009...


Happy new year utk semua!!!!Aku celebrate kat mana???Loorrr..best wwoooo..Di mana???Umaaahhhhhhhh...Ahahahahaha...Before tu jumpa bos sat..Pot pet pot pet...hehehe...Ala2 new year dgn dia plak..hehehehe..Takde apa cite sgt pun..Cite psl keje,pastu psl apa2 yg patut la kaedahnya..heheheeh...
Ok la..Skang sudah masuk thn baru..Umm..sure smua dok tny azam kan..Azam thn 2008 ek?Umm...tk nk ingt leh?heheeh...Cuma thn 2008 bnyk benda berlaku...Yg sedih lebih bnyk dari yg gembira..heheheh..Tak apa la..Aku malas nk cite...Biar ia menjadi kenangan utk diri aku...So thn 2009 apa nk buat??heheeh..Meh nk cite..Tak kisah la akan dpt ke apa..but...Aku akan cuba and mesti!!!!
2009 MISSION

HUTANG
Aku nk byr semua hutang aku yg tergendala...Tak kira la sikit ke apa..At least byr!!!Hutang apa??MARA,hutang dgn org pun ada gak..hheheheh..Hrp dpt la..Ammmiinn...
KERETA
Aku nk beli kereta..hehehehe..Umm...ni mmg dh lama menyimpan hasrat..Tapi..ummm...Tak apa la..Kalau tk thn ni..thn yg akan dtg..hehehee...
HP
Nak beli HP..Yg model apa?Ntah..hahahaha..Yg pasti yg menarik utk digunakan..heeheh..
CERMIN MATA
Ini harus di tukarkan!!!Kalau tk....Tak nmpk oocaayyyy...
PAKWE
Nk cari seorg lelaki yg boleh bergelar suami..Yang boleh mengajar aku segala benda..Kerana aku juga naif..Bukan nya hebat sgt...Dan lelaki yg boleh menerima aku seadanya..


Haaa...bnyk tu....Adoi la..hrp semua dpt di tunaikan..AMIN....And aku suka ayat ni...
"You really don't have to plan your life away. Let time do your work for you. Take your time, the signals from your environment will become clearer if you're patient..."

14 comments:

azai said...

Happy new year 2009 ina!
wish u all d best!
wah berat gak mission 2009 ko ye. good luck especially bab pakwe tu..hehehe

ina said...

heheheh...ha..sudi jd pakwe ku??wakakakakaka

SAIFUL said...

mencari pakwe?
hehehe
kalau ada yg meletops kau xnak tu, edarkanlah kat sini muahaha
happy new year :D

myZone | When Anuar opens to public said...

wah misi mencari pakwe kekdahnyer...awas jejaka luar sana :p

ina said...

wah2 saiful...nk jugak tu..hahahaah..eleh anuar..ampeh je ayat ko..hahaha

changkir said...

waduh...panjang nyer azam ko.. tp takper, kalau kuat niat di hati, sure boleh dpt..

yang last skali tuh... tu yg paling senang... hehehe.. dtg jer kat s'wak nie.. hahaha.. kim salam ngan ktk

happy new yr, n wishing u all the best..

Anonymous said...

hmm banyak mission ni.. hehe

anyway, good luck!

ina said...

yg last tu senang la ek renxo...ko la dtg sini :P

anonymous ni sapa la plaaakkkk

mrCharmed said...

amboii kemain dia kan..
aku pun nak buat sama mcm ko lah...
boleh?

ina said...

ko nk buat apa haaaaaaa

Anonymous said...

anonymous tu aku laa... hahah

dah nama pun anonymous, what d u expect..

ina said...

poyo tahap cipan betul...

nike dunk said...

where you come from!

splendid said...

louis vuitton uk