Saturday, December 27, 2008

Nasib baik...

Benci!!!Tiba2 kan..uhuhuhhu..Sbb apa???Sakit jantung aku tau...Aku ingt aku sorang je kat umh..Housemate aku smua tkde..Taaakkkuuttt..uhuhhuh...Sbb umh aku ni pnh ada kes..Kes apa??tk pyh cite!!!heheheh..Skali yg sorang ni ada..Uuuwwaaaa...Akhirnya!!!Aku ingt td tk nk tido..Dok online je..heheheeh..Coz takut la gak..ehehehe...Nasib baik..heheheh...



Kasut apa tu?eheheh..Aku lupa la sebutannya apa..Kang aku tulis kat sini..Salah plak..hahahahah..Kena gelak jer...Aku suka la kasut tu!!!!Tapiiiiiiiiiiiiiiii....Size tkde!!!Kaki aku kan "besar"..Sampai susah nk dpt kasut!!!uhuhuhhu..Benci tul laaa..So??Tgk aje la yg mampu!!!!Nk beli!!!!!!!!!!Uh!!!Menci2....Tak apa tk apa..Akan aku cari kat tmpt lain...Hrp2 ada size aku..uhuhuhu...Sebenarnya aku tngh tunggu mak hayam beso call..Tadi dia call..aku tngh bz..aku ckp nanti aku call back..Then dia ckp..tk apa..nanti dia call..Alih2...aku call..tk angkat plak..Ha nmpk gayanya..Esok la tu..ahhahahaah..ok arh...mau buat benda lain..hehehhe...

7 comments:

azai said...

macam x caye je aku kaki ko tu besar..hehehe

ina said...

alah ko ni...tu maknanya lain la..hahahaha

renxokuken said...

badan kechik, kaki besau.. ehh.. camner tu.. eheheh

ina said...

alah korang dua ni..aku tipu pun tk kan caya kut..haahha..besar dlm erti kata lain kecik looorrrr

afiq said...

sme la high heel xde size 14...wakakakakaka

ina said...

hah???apa tttuuu

ina said...

hah???apa tttuuu