Wednesday, January 7, 2009

11

Ok..hari ni aku agak tk keruan sikit..Coz cam nk demam..Kejap sejuk kejap panas..hhahaha..Tekak pun dah ala2 apa jer..uhuhuhu...Tapi ada hati gak tu nk gi Danau Kota..Tapi tk gi pun..Tak jd..coz ada org tu cam bz jer kan..So tk apa arh..Harap2 esk tk de la teruk ke apa..Coz cam bnyk keje je dlm minggu ni until next week..huhuhu..Dah la bos aku outstation kan..So apa lagi..huhuhuhu...





Tiba2 ada poster kat atas tu kan..haahahah...Aku mengikuti juga cite ni...And hari ni dah abis cite nya...Cite apa?Alah...cite masa zaman kanak2 dia di dera oleh pakcik dan makcik dia..dah la mak sakit...Lumpuh..Padahal mereka sekeluarga keluarga yg berada...Then mak dia lumpuh bila accident..Ayah dia meninggal..Sedih juga la..Hidup dari kecik sampai besar tk tenteram...Bila besar wujud la perasaan dendam...Dan dia ni telah membunuh makcik dia sendiri...Tp di akhir cerita dia di bebaskan..Kerana dia di kira mengidap sakit mental..Bunuh dlm keadaan tidak sedar...Tapi dia kena duduk di hospital ke apa ntah...Supaya dia sihat sepenuhnya...heheheh...Dia tu sapa??nama dia Misha..Huh...nama yg aku tk suka sebut..wakakakaka...



Kalau sesiapa yg tahu sure dh tersenyum kan..heheheheh..."..Dik...akak dpt no.11"..heheheh..Tu sms yg aku dpt...DINGIN NO.11 - AJL23..Fuh!!aku ingt no.1..hahahaha...Alih2 aku ckp...Alah..silap la tekaan kite...Aku nk no.6..Itu "akak"mau no.8..hahahahah...Alih2..no.11 dpt..Tapi cam lawak plak..No.11 tu mengingatkan aku besday Dato CT..hahahahaha...Tiba2 kan...Sure kena sembur dgn KruL..ahhaahah..So kengkawan...DINGIN NO.11..ummm...Malas nk comment..hahahaha..Coz mata ku udah kuyu..heheehhe....

CHOW CHIN CHOW.................

7 comments:

only me ^erien'z^ said...

yup2..busy kot bdk tue...!num 11??wah betul lah tekaan boyz tue??hua!!

ina said...

eh sibuk je menjwb...

myZone | When Anuar opens to public said...

11 tu kira ala2 ending kan? baguslah...harus ditotop malam tu dgn begitu ekstravaganza skali...biar semua org hengat performance yg hebat tu...weeee! :D

ina said...

bukan ending la nuar..hahahaah..ada 14lagu laaa....

myZone | When Anuar opens to public said...

noted cik ina...bunch of last performance lah tu...tu baru best...biar semua tertunggu2... ;)

ina said...

hari makin dekat..uhuhuhuhu

jacker said...

Read your article, if I just would say: very good, it is somewhat insufficient, but I am still tempted to say: really good!
runescape gold