Friday, January 16, 2009

AJL 23

MEDAN PERJUANGAN INDUSTRI MUZIK Iluminasi Muzik Membawa Sinar Cahaya Mentafsir Keajaiban Irama Dan Lagu

AJL sering membawa konsep berlainan setiap tahun dan pada tahun ini konsep ‘Iluminasi’ dipilih sebagai menerapkan sinaran dan keajaiban kepada perjalanan acara gemilang ini. Pada malam berkenaan AJL 23 akan bermandikan cahaya yang akan memberikan impak kepada bukan sahaja persembahan finalis malah secara keseluruhan perjalanan program ini berlangsung.

Itu maksud atau dlm erti kata lain tema AJL 23 kali ini...ILUMINASI MUZIK..ummmm...Kalau dari segi maksud yg aku paham...Ala2 ilusi..Umm...lagu mana yg layak kalau mengikut tema?Kalau kite ingt...thn lepas EVOLUSI..dan pemenangnya adalah ESTRANGED...ITU KAMU..um...berevolusi..eheheh...So thn nih?Umm...kalau dari segi lagu yg di senaraikan..Bnyk kemungkinan yg akan berlaku...Biasalah kan..AJL..hahhaha..mcm2 leh berlaku...Aku nk comment pun tk pandai..Almaklum la..tkde belajar bab muzik2 ni...kang bila ckp kata pandai sgt..hehehe..Cuma aku cam thn ni POP ROCK je menang..hahahaha...Tapi tk tau la kan...Apa2 je leh berlaku..Even bnyk mengatakan lagu nyanyi Faizal Tahir yg akan menang..Tapi kadang2 dorang ni dtg giler..Lagu lain yg termenang..hahaahha..Bley??



Yaa...Memang aku nk DINGIN menang..Walaupun aku ckp kat kengkawan jgn terlampau taksub sgt..Jangan terlalu meletak harapan sgt..Tapi cam tk berjaya je..hahahaha...Aku cuba utk menafikan meletak harapan yg tinggi..huhuhuhu..Tapi tu lah..Uh!!Sebelum ni ok je..Tapi bila makin dekat...Debaran makin kemuncak plak..hahahaha...Lebih2 lagi kalau pegi tgk dgn ZF...Huh!!!Mmg mendebarkan..hahahahah...Apa yg boleh aku kata...Sekiranya DINGIN tidak berjaya,aku akan menangis..Sekiranya DINGIN berjaya aku menangis juga...Tapi menangis kali ni ada dua maksud...Satu menangis sbb gembira..Dua menangis sbb kecewa..ehheeheh...Camne tu?Ahahaha...ok arh...dh melalut dh ni..heheheh...

Chow Chin Chow....

5 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

menang vokal gak...zz jer layak mlm tu nnt...insyaAllah

my name is KARL said...

arap2 Kak G sangkut la satu dua

ina said...

ko selalu gitu nuar..uhuhuh

only me ^erien'z^ said...

kiter doakan jer terbaik tuk dier..janji dier buat da best is enuf yang..lagu2 yg bertanding pon kuat2 kan..go zz go!

ina said...

kak g!!plz makan ubat!!uhuhuhuh