Tuesday, January 27, 2009

Aktiviti ari ni...

Harini nya cite ek...Aku bangun around 12tengahari..ahhaahha..Semlm dok main games..Alih2 mula la liat nk bangun..hahahaha..Tapi bukan nk rush kemana pun kan..So tk kisah lah..hehhe..So aku dah siap tu..online kejap..Then pas Zohor aku gerak keluar...Pegi beli ticket utk balik kampung..


Ha tu tiket nya..pegi balik rm44..ampeh tul..Masa nk ke puduraya tu..Adoi la..org mmg ramai..Tetapi..Skali lagi aku rasa cam berada di oversea..wakakakak..Semua ada...Bangla,Indon,Myanmar,Filipina..Adoi....tolong!!!Where am i!!!Huh...aku jln je terus..Pakai MP4 kat telinga..So aku buat bodo kat smua org..Pasang kuat2..Nasib tk pecah telinga aku..eheheh..So aku jln menuju ker Pasar Seni..Sbb nk ambik bus ke Mid Valley kat situ..Buat apa gi MV??eheheh..Kengkawan semua ada kat sana...Tapi dorang main bowling..Aku buat apa??Buat bodo..Hahahaha..Sbb tk pandai main..Alih2 aku dpt sms dari budak umh aku...Pasal apa??Malas nk cite..So aku balik umh...Bagus gak..Perut aku mmg lapar..heheheh..



So bagus gak aku balik...Tunggu dorang pun ntah kul brapa kan..Kang kebulur aku kat situ..ahahaha..So balik tu aku singgah gerai tepi jalan tu..Then aku beli nasi....Chicken wing tau!!Jgn jeles..hahahaha...Sampai umh...aku terus makan..Pastu housemate aku yg lg sorang ada..Dia baru balik dari Langkawi..Jeles!!!Bnyk gak dia shopping..And dia bg aku....

Coklat dgn keychain..Keychain tu comel nyaaa..Hahahaha..cute2..Tima kasih..ok arh...Tiba2 mata cam ngantuk..Ahahahah...bley??Kang aku main games terus tk jd tido..ehehehe...Ok arh..Chow Chin Chow...

6 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

peha ayam LAPAN!

sekian order... :D ngee

ina said...

hahahahahaha...bnyk la ko nya lapan..ingt kedai makan ke..hahahaha

Anonymous said...

yelaa.. tetiba balik kan..

ina said...

tetiba balik la..ni nama dh tkde ke nk letak?ampeh tul.. :P

Anonymous said...

nama remain as Anonymous.. :D

ina said...

apa2 je la..asal bahagia..and i know who u r