Monday, January 26, 2009

Sehari bersama??

Haaa...Finally...Dah tgk pun cite BRIDE WARS tu..eheheh..Tu ha ticket dia kat atas tu..eheheh..ok la..Aku cite dari awal k...Actually dah lama aku tk tgk movie...Last tgk Nov 08..Last year tu..eheheh..Tgk cite JAMES BOND..Dengan sapa??eheheeh..Mak Hayam no.1 dgn Mak Hayam no.2..ahahahah...Ok la..Tadi aku terlewat bangun..Kul 10am..Ayak!!Kelam kabut aku..Tu la semlm tido agak lewat..Kul 2am..Download video..eheheh..Pastu mula la..gelabah..Ahahaha..Udah la nk tgk movie nya kul 11.40am..Tak ke kelam kabut..Then siap tu terus aku turun...Sedang elok lak tunggu bus,bus metro sampai..Lega...Aku gerak dari Kerinchi 10.30am..Tiba2 kan..bila dh naik tu..Aku kena diri..Sebab penuh plak org nya..Tetapi..ada tapi...Aku rasa cam bukan kat Malaysia dah...Dlm bus tu..Bangla,Indon,Myanmar etc..Semua ada..Adoi la..Tak tahu yg mana satu org Malaysia..Last2 aku pasang MP4,aku buat bodo je...Lantak korang la..Sampai tu around 11am kut..Terus gi cari GSC..Sbb movie ni kat GSC je..TGV tarak plak..Tak kisah la...Aku menonong je pegi..Nasib tk sesat..ehehehe..So terus beli tiket..Kejap je..Coz tk ramai..Kata pun 11.40am kan..eheheheh...

Aku pun dok la tunggu org yg sepatutnya..Eheheh..Sapa??Ala...Mak Hayam no.2..Eheheh..Kiteorg je..Mak Hayam no.1?Tak dpt di kesan..ahahahahah..Alah biar lah dia dgn famili dia...Kang penat lak..ehhehe..So seharian aku dgn miss sorang ni lah..Around 1.30pm cite abis...Pas abis kiteorg gi lepak kat foodcourt One Utama..Makan lorrr..Dia dh makan..Aku yg kebulur...Aku makan bihun jer..Tu pun tk best..Ahahaha..Tapi belasah jer la..Coz dh lapar kan..Sambil makan tu..Borak la sikit..Seperti biasa lah kan..Mcm2 cite kuar...Ala2 postmonterm la plak..Ahahaha..Cite AJL kan tk abis lg..eheheh..Pastu dia dok tgk MP4 pemberian seorg rakan kat aku tu..Sebab ada VC AJL yg lepas..So dia dok kusyuk tgk..Dengan earphone so apa lagi...Tak pandang kiri kanan lah...Terhangguk2..Goyang sana sini..Alih aku ketuk meja..Ckp jgn over..ahahah...Pastu kiteorg pi MPH...Belek itu ini..Then dia beli INTREND..Kata adik jd cover kan..Semua adik dia..semua yg aku tk suka!Uhuhuhu..Sabo aje la aku..Sapa lagi sorang adik dia???Carik sendiri..ahahahah...Balik td di anta kat LRT Tmn Paramount..Around 5.30pm..


Ok lah...Aku nk cite BRIDE WARS ni plak..Betul ckp KARL...cite ni mmg best..Coz simple..Tak perlu nk berfikir ke apa..Aku kalau nk tgk movie mmg akan pilih cite2 camni..Penat lah nk pk..Aahahaha..Pada aku nk tgk movie utk release tensen..So tk perlu nk tgk cite yg berat2..eheheh..Tapi kalau agak2 menarik tu..Pegi la tgk gak..ahahaha...Cite ni mmg more to bestfren..Aku suka..Coz berkisar kan dua org wanita yg berkawan lama sejak dari sekolah...BESTFREN...Bila tgk cite ni...Fikiran aku teringt my bestfren...I miss her actually..Tapi..uummm..nenanti la cite..eheheh..Cite ni mmg happening..And ada gak la sedih..Aku ckp sedih sbb..Bila sesuatu persahabatan yg lama tetiba2 terjadi pertelingkahan..Begitu juga persahabatan yg baru..Yg tu pun kite tk leh abaikan..Ummm..Apa2 pun..I like this movie!!! :)

Chow Chin Chow...

5 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

wah kemain dh tgk dlu yer... ;)

ina said...

hhehehe..tunggu ko lmbt..hahahaha

azai said...

agaknya sapa lah mak hayam no.2 tu.hehe
ina, ko tak habis review lagik, endingnyer camana? hehehe
aku pun nak tengok citer ni lah!

my name is KARL said...

jgn bgtau ina...

hehe...

karl nk g tgk la weekend ni..

dh agak dh mst best punyerr

ina said...

hahaahha..nk tahu ending dia pi la tgk..kan karl?ahahah