Tuesday, January 13, 2009

Banyak nya citer...

Haaa....harini nk cite cam bnyk perkara..Tu pun kalau ingt la..hahahaha...

Andai kutahu
Kapan tiba ajalku
Ku akan memohon
Tuhan tolong panjangkan umurku
Andai kutahu
Kapan tiba masaku
Ku akan memohon
Tuhan jangan
Kau ambil nyawaku

2,3hari ni aku dok dngr lagu ni je..Buka radio lagu ni...Naik teski lagu ni..huh...Umm...what happen ek....Aku ni mudah tul pk bukan2...Ummmmmmmmmm...


Beberapa kali setelah dok dngr lagu Andai ku tahu tu...Ini kereta sure akan aku terserempak...Uh!!!!Apasal ni....

Apasal ada gmbr mereka2 ini??Haa...ni nk cite...Semua paper....Kosmo,Berita Harian,Utusan Malaysia cerita psl dorang ni..Haaa..hambik!hahahaha...Ct cite apa?Psl besday la..Apa lagi...Mawi Ekin psl kawin...ZZ??AJL la!hehehe...memasing cam bersaing cite je..haahhaha...Bak kata Bos aku...Bnyk nya cite adik akak kuar..Semua ada cite dia..Depan belakang segala...haaaa..yo lah....alih2 aku jwb...Alah akak org pun bnyk gak kuar!!Tapi cover depan ok..Tak main belakang2...hahahaha...Nk gak menang tu...

Haaa...arini dh 2,3org ckp nmpk aku kurus..Ayak..apa aku nk jwb?Ahahaha..Siap tny...kenapa ni?Ko sakit?Bla Bla Bla..ehehhe...Aku senyum jer la...Sabo ajer la aku..ehehehe...Tp kalau tny yg sorang tu...Dia tetap akan ckp aku tomey..eh silap..hahaha...Berisi gaaakk...hehehe..


Ummm...2harini dok cite terasa je kan..Jgn la korang slh sangka plak...Aku pun tk phm sebenarnya..Sbb..Dia minta aku memahami dia..Tapi adakah dia pahami aku?Kalau setakat light2 jer..Baik tk pyh kan...Kalau lah aku tk phm dia...Aku tk akan bertahan sampai skang...Kalau tk tak paham dia...Aku akan cite smua keburukan dan kebaikan dia kat semua org...Jadi camne?Aku tahu dia stress...Tapi...jangan ingt dia aje yg stress..Tak gitu?uhuhuhu...Selama ni ada dia tny apa2 kat aku??Tidak ada...Bila aku cam berahsia dgn dia..Dia cam bising..Tapi bila time dia..Ada aku bising??Ada tu mmg ada..Tapi tidak bising kat dia sendiri..Coz i know who am i...Bukan siapa pun...Tapi jgn la buat aku camni...Dalam keadaan skang juga la dok nk emosional..Jgn la gitu...Udah la emosi aku mmg terganggu dua tiga harini...Terganggu pun sbb dia gak...Ummm...Kenapa cuba nk buat aku serba slh?Huh...tk apa arh...Yg penting aku nk happpyyyy jeeee...Biarlah...Buat lah apa ko nk buat kat aku...Nanti apa2 hal terjadi jgn slh kan aku...tk gitu?eheheh...

Ok la..CHOW CHIN CHOW...jom minum chin chow..eheheheh

9 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

dilema perasaan gtuh....wewittt ;)

b strong ina :)

my name is KARL said...

kurus sbb penat & busy kot

azai said...

ina, sape org tu? cuba jangan fikir sangat, just bawak bertenang, baca yasin ke, moga tenang sket fikiran.

emm.. teksi pun dah jadi teski. agaknya dah upgrade dah, yelah salu aje buat hal kan..hehehe

emm..pe kena mengena kete tu ngan lagu andaiku tahu erk?

ko cakap kat bos ko tu, dier tu tak sedar ke yg citer pasal adik dia tu salu kuar paper? gigi patah pun masuk paper.hehehe. larik...

ina said...

tq nuar...
maybe la kut haikal..hahahaha
azai...tima kasih..heheeh...bos aku ek?ko tau ke "adik" dia yg mana?yg perempuan ok...ct..hhahahaa

ina said...

oh yer..lupa lak..azai...lagu andaiku tahu tu..klu ko baca lirik dia..ia berkaitan kita sebagai manusia dgn TUHAN...vios tu pulak..keretanya arwah ezam :( so lagu tu mengingatkan aku kat dia..coz berkaitan dgn kematian

azai said...

owh camtu kaitan lagu tu dgn vios upanye.. huhu

ape ko ingat aku tak tahu ke sapa "adik" bos ko tu...hehe

mrCharmed said...

wei..ape kes dgn vios tu?..

ina said...

azai-tahu tk apa..hahahaahha..eh jap...ko tau tk bos aku yg mana ni?hahahaha...

wan-lerk...dh aku cite psl vios tu..lagi mau tny!

alerts said...

I will pass on your article introduced to my other friends, because really good!
wholesale jewelry