Sunday, January 11, 2009

Borong

Borong apa?Ahahahah..tgk gmbr sure dh tahu kan..heheeh..Borong tudung..Blleeeyyy??Tak de la bnyk..eheheh..Kat mana?Danau Kota lorrr....Dgn sapa?Ummm...nk sebut nama apa ek?ahhaha..Coz nama dia bnyk..ahahaha...Apa2 pun TQ kat dia coz gi sama..Al maklum la..aku ni tkde transport..eheheh...Alih2 member siap beli perfume..Yg sorang lagi beli beg kecik2..Tomey2 je..hahaahha...Aku tudung laa..Apa lagi kan...Pasni dh tahu...Mula la..sure aku nk gi lagi and lagi and lagi..ahahahah...Hrp ada yg sudi bwk...heheehe..

Arini nya cite ek..Umm...quite ok looorrr dari smlm...Uhuhuhuh...Cuma aku ada terasa hati kit dgn seseorg...Nk kata aku kenal dia baru..Tak...Lebih dari 4thn..Dia tahu aku camne..Tapi tetap nk berahsia...Pdhal tkde la rahsia sgt aku rasa...Tapi dia bising kat kwn aku...Sian plak kat kwn aku...Actually benda ni pernah terjadi..Tapi aku sound balik...Dulu aku sound secara kasar..eheheh...Kali ni aku akan sound..Tapi cara halus..ehhehe...Ala2 manja gitu..ahahaha..Pd aku cam tk fair utk kwn aku lah..hhehehe..So tk apa..Nanti aku sound dia...Pas aku dh sound aku inform..haahahah....Pelik sebenarnya...Dia tahu aku camne..Tapi....Umm..ntah lah...Maybe time tk kena kut..Duno lah...

Ok arh...penat dh..uhuhuhu...Nanti sambung k..chow chin chow...

7 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

pesta tudung gtuh... ;)

ina said...

hahahahahah...kaaannn

only me ^erien'z^ said...

huhu!borong abesh!!

ina said...

alah...nanti org tu pun pembelian gak..hahahahah

azai said...

ko ni dah kes mesti beli kete ni. hehe

kisah sakit ati n penat tu mesti ada. kalau takde, bukan blog ina lah namanya.hehehe. boh manas!

ina said...

boh manas laaaa..ko pun sama boh manas gaaakkk

materials said...

It seems my language skills need to be strengthened, because I totally can not read your information, but I think this is a good BLOG
jordan shoes