Saturday, January 24, 2009

Teksi


Korang jgn tk tahu..Harini bnyk bnd aku nk cite psl teksi..huhuhu..Geram betul...Memula aku tahan teksi utk gi keje..Keje ok..org cuti aku keje..ahahah..Monday and Tuesday aku cuti lah..Ehehehe..Ha..ada nk dating dgn aku?hahaaha..Ok la..cite psl teksi...1st teksi yg aku tahan utk gi keje tadi..tak nk ambik..Ok..tk apa la..2nd teksi..Dik leh tmbh sikit tk?Hayyooo..Aku tny sikit tu brapa..RM5!Mak ai..Ko ingt ko ensem main tmbh2..Ingt nasi tmbh ke..Aku terus ckp..Kalau RM5 saya leh gi balik ke Mid Valley bang..Terus aku tutup pintu teksi tu..Yg ketiga plak..Ok..dpt la..Sampai la kat tmpt keje aku..Mak aiiiii..Meter dia RM11.40..Ha????Selalu aku kena rm7-8 je..Haa..hapa lagi..Naik hantu la aku..Pot pet pot pet...Alih2 dia ckp..Tak apa la dik...bg RM11 je..Laaa..aku ingt nk ckp tk apa la..RM8 je ke..Ampeh tul..Sebelum kuar aku ckp...Pasni bwk teksi tu isi gas!Jgn isi petrol!!Org teksi tu kata sbb guna petrol..So mahal sikit..Wak lu!!!!Bla la..Udah pepagi bg aku badmood..uhuhuhu..


Ok..ni nk cite psl kwn makan kwn..Ni psl kwn kat tmpt keje aku..Sian plak dia..Bos dia ni cina..Then bos dia dpt tahu dia ada skandal dgn one of our fren juga la..Tapi kami anggap as a brother..Panggil pun abang kan..Sebenarnya tak..Alih2 dia kena..Masa 1st time dia cite tu..Aku bantai gelak..Ngamuk dia kat aku..ahhahaah..Ha la..Org yg kite anggap abang tp kata couple dgn kwn aku ni..Giler ke apa..Then org yg buat cite tu kwn dia..Aku kenal..Kira kwn mkn kwn la..Kwn dia ni kira nya keje sama gak cam kami..Tapi atas la pd dia..Title manager occaayy..Tapi nama je manager..Tapi yg hado..Smua keje tk tau...Nk buat benda simple pun tk tahu..Alih2 kwn aku gak yg kena..Sedangkan kwn aku ni supervisor jer..Bengong..Kwn aku ni mmg pandai buat keje..Kira cepat dan pantas la dia buat keje..Bos dia selalu suh dia..Aku ckp kat kwn aku..Suh la manager tu buat..Kata manager kan..Kwn aku jwb..Ampeh nya manager...Haram apa pun tk tau buat..Balik2 aku..sian dia..Si manager ni mmg ampeh..Dia tahu kwn aku ni mmg kesayangan bos dia..So dia pun baik punya cite..Cite ntah apa2 ntah..Kalau betul tk apa la gak..Ni tk betul..Yg tk betul tu lagi lawak..Bos dia ni..Privacy org tu pun nk ambik tahu..Tak pyh la sibuk2..ntah pa pe..Skang kwn aku ni tngh bengang and panas la..Tak apa la..Nanti aku dngr je la apa yg dia nk cite..Kalau nk ajak aku serang si manager tu pun..Aku nk ikut!hahahah..


Skang kan...Aku rasa panas jee..Panas hati occaayy...Aircond ke kipas ke..Memang tk jln..Rasa cam apa jer..huhuhu...Aku nk highligt satu word..Satu ke?ahahah..DIPERGUNAKAN,MEMPERGUNAKAN..pastu BILA PERLU DTG..BILA TK PERLU LARI..bley gitu?hahahaha..Apa tu??Nenanti arh cite..Nk mandi ni haaa...Ok arh...Seperti biasa..Chow Chin Chow..heeheh

6 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

part teksi tu agak lucu lah...wakaka :p

ina said...

asal lak?uhuhuhhu

renxokuken said...

haha.. lucu2.. tu lah, len kali, kalau nak naik teksi tu, kasi senyum2 manja menggoda dulu, baru leh dpt special price.. heheh ;)

ina said...

bnyk la ko nya senyum..sah2 pakcik tu india tau!

azai said...

wakakaka, tol tu ina ko kena senyum2 manja, barulah ada diskaun.hehe
pa2pun kisah teksi ni tak habis2 lagi, naiklah bas lagi ke.. ahaks!

ina said...

bas pun tk leh hrp lah!!!!!