Monday, February 9, 2009

IMBASAN

Bila di imbas kembali psl kes aku tido tk sedar kan diri tu..Eheheh..Cam seronok la plak..Sbb apa?Tiada gangguan..Sedar2 je..4am..Ahahahah..Pdhal hanya TUHAN je tahu betapa hazab nya aku...Bley???Uhuhuhuhu..Tiada gangguan..Peh...best best best..Ahahahaha..Esk nya ha padan muka aku..Sakit badan..Tido tk betul..Kehkehkehkeh..Then td gi keje ok arh..Takde apa sgt..Cuma makan still tk lalu..Sbb tekak rasa payau..Makan apa pun tk best..Pdhal benda tu elok je..Sampai kat aku..Manis la..Pahit la..Ahahaha..Alih2 kwn aku ckp...Ko makan bubur je la nanti...Ummm..Yo lahhh..Alih2 td before balik umh aku makan nasi goreng kampung..Eheheh..Tapi ada cili padi tau...Tu yg leh makan abis..Coz ada rasa pedas kit..Leh plak rasa pedas..Ahahaha..
Ok arh..Actually aku nk cite something..Dimana seorang kwn yg telah jauh meninggalkan kita..Bukan meninggal yek..Ehehe..Kang slh phm lak..Dia mmg yg aku kenal lain dari dulu..Actually dia ada ckp kat aku..Dia nk kenal aku yg dulu..Bukan yg skang..I mean jgn buat bodo kat dia lah..Tapi aku tgk skang..Dia yg makin jauh dgn aku..Nsb la smua benda aku tk cerita apa kat dia..So pd aku..Skang aku tahu...Bila dia perlu kan kite dia akan dtg...Sbb apa?Sbb ada benefit utk dia..Bila dia rasa tk perlukan kiter dia akan pegi dgn labu2 dia yg ntah apa2 tu..And for me...Cukuplah setakat itu sahaja...Agaknya kalau aku mati pun dia tk tahu kan...Ehehehe..Yelah..SMS tny kabar pun tk..Apatah benda lain..Coz dia ada kengkawan yg terlebih memahami dia...And itu yg dia pilih bagus la..Kiranya pasni tk apa lah..Jgn cari aku..Ehehehe..Tapi tu lah..Dia ni kena hentak baru phm kut..Wakakakak..Dia hebat kan...So kalah la aku..Ahahahah..Melalut dah ni haaaa...Ok arh...Kepala ala2 cam mau landing time..ehehhe...Chow Chin Chow........

2 comments:

my name is KARL said...

sabar kak ina..

dats wat we call.. LIFES

ina said...

eheheeh..ok jer...skang tngh panas ni ha..coz makan telan ubat..terus kepanasan..wakakakakak