Thursday, February 12, 2009

KLINIK

Haaa....hari ni udah kena bebel...Dgn siapa????BOS aku lerk!!!!Sapa lagi!!Bukan bising la..Aku cam jd pesalah...Dia polis..Dok tny itu ini..Ahahahahaha...Bley???Tu la dia kalau dh jumpa...Tapi kejap je..Selamat hidup aku..Hahahaha..Kalau tk lagi panjang la pertanyaan dia..And semua pertanyaan dia tidak aku jwb...Aku senyum je..Ahahaha..Akak call napa tk angkat?Ko gi mana?Banyak kali akak call...Ni dh gi klinik ke lum?For sure tk pegi nya kan kalau bukan aku yg bwk..Ahahahaha...Lagi mau tny...Dia bising camtu lah..Alih2..cepat aku bla..Sian dia..lum abis ckp apa pun lg aku dh bla..Cuma aku ada dngr dia ckp..Akak tny semua tk jwb kan...Senyum jer la yg ko mampu?Ahahahah..Aku gelak jer la..Sori... Semlm pas keje tk dpt online..Coz aku dh mmg flat...Ummm..Ok arh...Nk chow chin chow..

2 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

smpi klinik desa yer merawat...thian dier atit :|

ina said...

wakakakakakka..aku ambik je la pic tu..heehhehe..tkde maknanya aku nk gi...