Friday, February 13, 2009

SUSUT

Ummm...Jumpa BOS aku lg harini...Walau sekejap..Tapi dia tetap nk pot pet pot pet..Tapi aku sempat la potong ckp dia sebelum dia melerek2 kan..Aahahaha..1st word yg dia ckp sebelum bercakap soal keje...Memang awk nmpk kurus..Tapi ni bukan kurus tapi susut...Susut bnyk!Kenapa ni?Arh!!!!Laaarrriiikkk..Wakakakaka..Takde la..Gile aku nk bla camtu je?Mau perang ketiga lagi..Ahahaha..Udah la aku selalu berperang secara diam dgn dia..Secara bising ada jugak la..Tapi skali je kut...Selebihnya secara diam..Hahahaha..Camne tu?Kehkekehkeh..So before dia bertny lelebih baik aku kornar cite lain..So selamat la hidup aku...Tu pun silap gak..Aku suh kwn aku bla dulu..Kalau tk sure ok je..Sure tidak ada soalan yg melerek..Ahahaha..Esk maybe jumpa lagi..Abis la aku...Dia biasa la..Memula sikit sikit sikit..Pastu bila dpt peluang..PAP!Abis aku..Ahahaha...Esk baik aku jgn tny dia kat mana ke apa..Kang abis..Ahahahah...



Sampai umh mandi segala..Tgk tv3..Alamak!!!Cite fav.aku!!!JLO lagi tu..Ehehehe..Skang tngh tgk la ni..Best2...JLO mmg best!Teringt JLO..teringt Kak Gyee..Ahahahah..Ckp psl movie ni...Ada 2movie aku nk tgk..Of coz upin ipin...Jeles kat HAIKAL dgn KARLEEF..sbb dorang dah gi..Huhuhuhuh...Lagi satu nk tgk Pink Panther..Ahahahaha..And lagi 1...PGL..Um..ni cam susah jer...Coz next week aku cam bz kit..Nk balik awal cam tk dpt je!This week lak no mood plak..Coz lum brapa sihat lagi kan..Kang tk psl2 plak...Elok2 nk baik lain lak jd nya...Uhuhuh..Ok arh..Nk sambung tgk shall we dance...Ehehehe..Chow Chin Chow...

5 comments:

my name is KARL said...

hehehehe....

upin ipin best sgt2

karl nk bg watak OPET la tuk kak ina!!

moshi moshi shitoi shiteru moshi2 (cam tu la gamak bunyinya)

fadzlicious said...

shall we dance? "Hurt" sendiri pandai dance meh? Buktikan...
Tarian bukan setakat goyang gerudi di atas katil ok..

ina said...

ampeh nya haikal....hahahaa

ni apa hal cite bab2 katil plak ni..ingt apa ha cite psl katil2

Miss Coco Chanel said...

hahaha brapa kilo ko turun nih?? 10 kelo?? hahahahaha.....

ina said...

ko sibuk buat apa brapa kilo aku nk turun pun...