Saturday, February 14, 2009

KENA LAGI!!

Alah..Kena lagi...Dgn BOS aku lah..Uh!!Nyesal gi jumpa..Dia call minta tlg anta kan charger hp dia..Tertinggal...Ayo...Aku ingt kejap je ler..Skali..Um...Sabo jer lew...Kejap mmg la kejap...Dok bertny dlm kereta..Uuuuwaaa!!!Memula ok lagi..Pot pet pot pet..Pastu dia start..Aritu sebenarnya kenapa?Akak tny dari aritu tk berjwb...Ubat yg dibeli tu sapa yg belikan?Doktor mana bg??Bla bla bla..Ahahahaha..Rupanya dia sudah korek cite dari kwn kat tmpt keje aku..Patut la cam tahu details jer..Ceh..ampeh tul..Alih2 aku tukar cite psl lain..Pasal Kak Gyee..ahahahahah..So selamat...Terus dia lupa..Wakakakak..Harini valentine kan?Waaahhh...Ada yg celebrate ke??Tak baik...Tak elok kata org..Kalau yg celebrate gak tu..lantak korang la..Ada aku kisah..Ahahaha..Ckp psl celebrate ni..Kwn kat tmpt keje aku...Ha hambik..Date dgn 2lelaki and satu perempuan..Ahahahaha...Yg perempuan tu kwn pengkid dia..Dia dh ada BF..Chinese guy..Tpi mamat ni selalu tinggal dia..Kira psl keje le..So dia sibuk la cari sparepart..Ha harini mula la jd bengong..Smua pakat nk date dgn dia..Ahahahah...Esk aku cite apa jd kat dia..Sure esk dia cite kat aku..Hahahaha...Best2..Ok la..Kepala pening lak...Chow Chin Chow....

4 comments:

my name is KARL said...

selamat berhari ahad kak ina... hehe..

bos kak ina tu mmg camtu ke??

SAIFUL said...

bos uol ada feel kat uoll kotss

ina said...

mcm tu apa nya karl oi...

feel benda la plak ko ni saiful :P

azai said...

aku pun x reti kenapa msih ada [muslim] yang sibuk2 nak sambut perayaan agama lain tu? hishhhh...!!!