Wednesday, March 25, 2009

AKTIVITI MALAM

Tiba2 ada MYVI lak..Eheheh..Kenapa?Nanti cite loorrr..Ok la..Aktiviti 24th mac di waktu 9.30pm..Malam kan?Eheheh...Pas keje la baru aku ada aktiviti aku sendiri..Cam bnyk dan sempat je kan..Tak apa..Selagi lum 12am kira aku ada masa lagi..Aku akan limitkan..Jgn balik pas 12am..Coz..umm..Perasaan fobia ada le..Heheheh..

Aku balik keje tadi around 9.30pm..Before tu aku ada sms Kak Dora...Ajak mkn kat MCD..Saje je..Last minit plan..Rupanya dia lum balik dari keje lagi..So ok la tu..Aku ckp jumpa kat MCD Sek 14 je..Dekat dgn tmpt dia kan..So tkde hal la kan..Aku ajak kwn tmpt keje..Kak Dora kenal..Budak cina..Dia ni mmg ok..Hehehe..

Sampai MCD tu Kak Dora tk sampai lagi..So aku order dulu la dgn kwn aku nih..Masa tngh order tu..Dari luar aku nmpk black MYVI lalu..Cam ku kenal..Ingt bos aku..Bukan kut..Tapi mcm ya..Tak apa la..Aku try call dia..Off hp plak..Sabo ajer la aku..Dah naik mkn tu...Kak Dora pun dh ada sama..Pot pet pot pet la kiteorg..Hehehe..Around 11 kiteorg balik..Elok kuar dari pintu MCD tu..Haaaaaaaa...Black MYVI lalu..Dan itu dia..Bos aku..Hahahahah...Aku angkat tangan..Dan sedang elok lak dia pandang ke arah pintu MCD tu..Dia pun angkat la tangan sama gak..Sengal tul..Ingt nk berhenti..Skali dia terus je..Angkat tangan je lebih...Hikhikhikhik..Esok kalau jumpa dia..Haa..Abis la aku...Sure soalan pertama..Ko gi dgn sapa ke MCD?eheheh..Sibuk..Huahuahuahua..

Ok arh...Mau check emel...Chow Chin Chow...

4 comments:

my name is KARL said...

kak ina jawabla

bukan dgn bos ke??

haruskene pelankung kan

ina said...

hahahah..tkde maknanya...aku buat bodo je kalau dia tny..eheheheh

mr.syazwan said...

ahahahaha....
kumpul jwb2 yg munasabah la kak ina..
tpi yg pelik bos pakai myvi jugak ke?
huhu... yg penting akak GUMBIRA bersama DIVA DORA... hehehe...

ina said...

ha ak..bos aku pakai myvi..kereta lain ada...tp tk kan nk tulis plak..hahahaha..dah ituew je yg dia selalu bwk..eheheheh..jwpn dan soalan akan ku tulis nanti..ehheheeh