Wednesday, March 25, 2009

MERAYAP

Haa...smlm aku ckp sure bos aku tny kan...So ni bukan soalan..1st ayat dia..Wah wah wah...Merayap je!Ceh..Aku gelak jer la...Korang gi dgn sapa lg?Bla bla bla..Heheheeh..Alih2 aku jwb..Alah baru 11pm masa kuar tu...Ok per..Alih2 dia buat mata jeling..Aku ckp la..Tunggu bos sy bwk gi MCD susah sgt la..Tak tau la bos sy tu..Bz yg amat..Dia bantai gelak jer..Hahahaha..

Ok..Tadi kat tmpt keje aku..Ada satu budak kecik..Maybe umur dia around 3 or 4 la kut..Petah betul..Mcm2 dia tny aku..Mak dia sengih je...Dia tny mana aku duduk..Dah makan ke belum..Bla bla bla..Tapi in english yer..Nsb aku leh jwb..Hahahahaha..Mak dia malay...Ayah dia mat salleh..Mmg cute...Kalau aku dpt lagi skali jumpa budak ni..Mmg aku cubit2..Heheheh..

Ok la..Chow Chin Chow..

4 comments:

mr.syazwan said...

ni mst boss kedekut ni.. hehehehe..
FUUUYOOOOO... konpem2 la kan ank diam omey mcm wan kan?? hehehehehe
tpi bdk ni boy or girl?? x maintion pun.. huhuhu... lg sekali dia dtg.. kak ina CIUUUUMMM MOLOT dia puas2 k..
hehehehe

ina said...

heheheh....budak tu perempuan..lupa lak nk tulis..hehehe...

eh...bos aku tk kedekut la...bukan dia tk nk belanja mcd..time nya tidak kena..heheeheh

my name is KARL said...

kak ina

amik la gmbr budak tu lenkali.. hehe

ina said...

takut mak dia mrh la karl..heheheh