Monday, March 2, 2009

BUSY


Apa yg busy???Uhuhuhuh...BOS aku yg busy..Dgn apa??Haaa...pada yg tahu tu tahu la..Kalau yg tk tahu tu..Buat2 je la yg tahu..Ahahaha..Sbb bz dia akan menyusahkan aku..Semua org akan cari dia..Adoi!!!So nanti smua dok call @ tny aku..Ni td pun dh ada yg tny..Aku ckp..Tak tahu la..Saya tk dpt kesan kat mana bos saya..Ahahaha..Mmg pun..Tapi pagi tadi around 8lebih am dia sms aku..Tapi aku reply pukul 10.45am..Ahahaha..Nsb la kan..Eheheh..Then aku juga risau sekiranya aku dicari oleh bos aku ni utk ikut dia..Uuuuwwwaaa...Boleh tu mmg la boleh..Tapikan..Ummm..aku risau kit kalau berada di tmpt2 yg tk sepatutnya...Uhuhuhuh..Maksunya tmpt yg kena gi tu la..Serik tu..Kalau tmpt yg agak ok tk apa la gak..Dah la yg sorang tu dlm keadaan tk tentu..Uhuhuh..Tak apa la..harap2 semuanya ok..Kalau disuruh pegi..pegi je la...


Apa tu??Cam ular je kan??ehehehe...Tu sebelum..dan selepas.........
Dan ini selepas..Eheheeh..Cube..Aku buat benda ni..Tapi tk jd!!!Yg jd cube ni kwn aku yg buat..kejap tul dia buat..Benci!!So skang dlm proses belajar..Esk sambung lagi buat..Ehehehe..Senang je sebenarnya..Tapi aku tk dpt buat..Ahahahah...
Ok arh...Chow Chin Chow dulu..................

4 comments:

my name is KARL said...

macam ketupat la kak ina

ina said...

hahahaah..kaaann..susah wwooo..tp esok nk cuba lagi dan lagi dan lagi..ehheeheh

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

cubix box ek?

ina said...

yesss...dalam nama lain cube..hahaha..atau sebut betul2 yer adik2..hahahaa