Tuesday, March 3, 2009

FF


Around 11 lebih pagi td aku dok sms dgn FF...Aku tgk blog dia kat website hot fm..Meriah surprise besday party dia yg telah di buat oleh FFFC..Aku inform dia kata aku baru baca...Kan best kalau aku ada sama..Pastu dia jwb...Kata aku dah sombong..Ahahahah..Kesitu plak..Sabo ajer la aku..Then aku ckp...Dia dh pemes,bla bla bla...Malu nk tegur..Terus aku kena sembur..Wakakaka..One thing aku suka FF ni sbb..Dia tk pernah berubah..Tak tau la kan pd org lain..Coz aku dah lama tk jumpa and follow FF ni..So tk tau la pd yg selalu follow dia tu..Samada dia ada berubah ke apa..Tapi sepanjang aku kenal FF,dia ok dgn aku...Jumpa mmg dh lama tk...Tapi kami slalu sms bertanya khabar...Kadang2 ada benda yg nk bercerita...Eheheeh..Tapi tkde la selalu...Aku kenal FF ni dari skuad perodua era..Yg jd aku cam terminat tu...Masa tu kat Kuantan...Ada show ERA 5thn ke apa..Masa tu ada DN..So aku nk ambik gmbr dgn DN...Then FF yg tlg bwk aku ke backstage...And start from that kalau jumpa,dia tegur aku...Terkejut gak..Coz that time dia masih ingt aku...Pastu kalau jumpa ke apa..Harus la di tegur..Ahahaha..Harap dia berjaya and berjaya...And harap jumpa dia lagi.. :) Walau tk follow dia tk semestinya lupa..Tak gitu?Ehehehe...

Ok la..Tadi ada sorang kakak ni..Kira pangkat kwn la gak..Dia ckp dia nk beli kasut..Tapi kena cari size yg besar dari yg dia pakai skang...Then aku tny..Why??Coz size dia lebih kurang aku...I'm pregnant la dik..Hah???Biar betul...Are u sure kak??Of coz i'm sure...4month oooccaayy..Then dia ckp...Mmg pun..smua my fren tk percaya i pregnant..Loorr..Mmg pun...Tak nmpk langsung tau..Tiba2 aku teringt Kak Gyee..Eheheh...Sama la gak...4month..Yg tu twins lak..Camne la agak nya...Mau besau giler...Bukan peti ais dah...Bapak peti ais tu nanti..Ahahahaha...Ampun Kak Gyee..Ehehehe..Skang dia sibuk shooting filem magika..Bz la tu...Kan...Ok la...Chow Chin Chow....

5 comments:

my name is KARL said...

shuke3x

yay yay

kak g tgh shooting!!!

ada jugak product

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

pasni nk maen sms ngan II lah.. II stand for INA-INA

ina said...

hahahahaha...poyo je nuar....tk nk la guna II...tk best..wakakakaka

eh cepatnya la korang comment kan..hahahahah...tq tq

Shahriza Mahmud said...

FF memang baik.. ;)

ina said...

heheheh...ha ak..dia baik..heheheh