Thursday, March 5, 2009

DIMANA???

Tiba2 ada ETIQA insurans plak ek?Eheheh..Aku baru masuk...Aku ambil plan famili...Yelah kan..Kang sesuatu hal berlaku..Tak ke susah...Baik beringt kan..Tapi aku beringt pun cam dah lewat..Uhuhuhu..Coz umur dah brapa kan..Tapi tu la..Kalau jumpa awal benda2 ni kan senang..Dulu ada org nk suggest kat aku..Tapi aku ni jenis susah sikit nk percaya benda2 camni...Al maklum la...Membabitkan duit..Dah la aku pun duit agak tak memberangsangkan...Kang payah plak...Kan..Insurans ni suggestion by my ummm...Apa nk gelar ek..Sister la kut...Eheheeh..Kalau tk sbb dia...Aku tk ambik gak..Coz susah nk percaya kan..So pd yg berminat nk join sama leh la tny aku..Leh aku kenal kan korang dgn akak aku ni..K?? :)


Oh ya...aku harap kwn sekolah rendah aku ni selamat segalanya...Last week dia accident...Bersama famili...Dia,husband and anak dia..Tapi sedih sbb dia kehilangan suami..Kesian kan??Mesti dia dlm keadaan trauma...Aku tahu pun dari kwn sekolah aku..Dia yg inform..Terkejut gak aku..Harap nanti aku balik kampung aku leh lawat kwn aku yg sorang ni..Kesian dia...Kehilangan suami tu..Dah la anak dia masih kecik..Umm...


Ummmm...Aku tngh dok cari bos aku ni..Adoi la dia ni...Kan betul aku ckp..Ramai yg cari dia..Eiiii..aku call tk berangkat lak..Sms tk reply..Ampeh tul..Yg org2 ni pun time ni la cari dia..Kalau tk tu..Dia tk bz tkde lak nk cari..Eiiiiiiiiiiiiii



Camne nk tulis ek..Ada org ingt aku ni sedih sbb dia..Adoi la..Perasan sungguh..Padahal aku geram sbb buat benda cam tk logic..Cam budak2..Bengong..Pastu kata cam aku terlebih sedih la..Padahal dia yg sedih segala..Siap delete itu ini la..Sabo ajer la aku..Then jgn ingt aku suka ko sms ke call ke..Jgn ingt keadaan boleh seperti sedia kala..Aku nk tgk sampai bila...Ko yg cari pasal..So layak la muka ko utk terima semuanya kan..Sapa suh mula..Nasib ko la...Ok la...nk merayap ke blog org lain plak...Eheheehh..Chow Chin Chow

2 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

pasni bukan ETIQA dah tapi ETINA :P

ina said...

kaaannn...best jugak tu