Friday, March 6, 2009

STRESS....

Harini agak stress...Sbb mcm2 benda yg terjadi....Ok..aku mulakan dgn org yg bertitle BOS...Tak nk cite psl bos aku dulu..Cite psl BOS kwn aku...Aku inform sorang budak ni (A)...Kira cam nasihat la..Berhati2 sikit dgn lagi sorang budak(B)..B ni sebenarnya camne ek nk ckp..Kira talam dua muka la..Depan baik..Tapi belakang..Peeehhh..Abis la ko..Agak2 cam dia tercabar dia akan buat cite atau pun akan kena kan balik pd org yg dia tk suka..Kira aku ckp kat A..Be careful..Kang tk psl B bgtau bos ko...Then nk jd kan cite...A bgtau bos dia apa yg aku ckp...So mmg abis la aku kan..And tk tau la camne A ni sampaikan kat bos dia camne aku ckp..Sedangkan aku hanya ckp be careful...Kiranya aku nk tlg la..Coz A ni melayu...B and bos dia cina..Aku pesan hati2 sikit ko tu..Baik camne skalipun...Tapi kalau cina tu..Tetap cina..Dia tetap akan menangkan kaum dia..Kwn aku yg sorang ni aku gelarkan dia C...C ni bgtau aku apa yg bos dorang ckp psl aku ckp kat A tu...So aku diam je la..Kwn aku C tny aku..Aku ckp apa bla bla bla..Aku ckp la..Kata suh dia hati2..Yg A ni pun bodoh bangang gi bgtau bos dia...1st C cite kat aku,aku bantai gelak..Sbb apa??Sbbnya nanti..Korang tgk la..Sure si A akan dikenakan oleh bos atau si B tu..Statment aku kat C....Aku nk tgk batang hidung dia terkena nanti..Jgn dtg kat aku nangis2 meluahkan perasaan bla bla bla..Aku tunggu masa je sebenanrya..Kalau aku jumpa A...Aku mmg akan sound dia...Kira bagus aku ckp apa yg berlaku..Kalau tk..Ada dia tahu?Ummm..tp tk apa la..Aku biarkan aje...Coz nanti dia akan tahu juga...Tak apa tk apa..Cuma skang...Bos dorang tu cam bengang dgn aku la..So...ayat aku seperti biasa...ADA AKU KISAH??Ahahahah..Bukan ko yg byr gaji aku...Tapi ingt sikit...Kiteorg yg byr gaji pekerja ko..Ehehehe..Korang tk phm?Tak phm sudah..Ahahahah...

Ok,lagi satu...Haaa...ni pasal bos aku pulak!Uh....aku ada tulis kan..Kalau bos aku ni bz,sure ramai org akan cari dia..So harini sudah beberapa org cari dia...Yg menjadi mangsa sapa???Aku laaaaa..Then hari ni baru aku dpt bersms dgn dia..So tngh sempat dok sms ni,baik aku tny semuakan..So sekali sms je aku tny semua..Ada org tny pasal itu ini...Pasal keje bla bla bla..Ha hambik ko..ahhaahah..Alih2 sms yg ketiga dia tk reply..Sbb soalan dan pesanan nya terlampau bnyk..Ahahahahah..Nsb ko la bos oi..Ahahahah...Yg penting aku dah sampaikan...Kang ckp aku tk bgtau lak..Aku sekeh dia..Kehkehkehkeh....

Ok la..Harapan aku utk esk...Semoga lagi baik dan elok situasi nya...Uhuhuhuhu...
Chow Chin Chow..

3 comments:

my name is KARL said...

bw2 tidur ye kak ina.. heheh

mst tenang

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

ina nih kalu entry dier kalu idak stress, dia demam, kalu x demam dia stress balik ngan problem dier..sat aku cari colan2 tuk ko lah... ;)

ina said...

eh demam2 jgn sebut ye en nuar...fobia tau....alah....yg bwh2 tu ada je cite...dengki arh tu...