Monday, March 9, 2009

KURNIA

Dikala dok surf internet aku pasang HOT fm...Tiba2 ada lagu nih....

Terlukis hakikat insani
Dari cinta lautan jiwa
Satu pengzahiran rasa jelas di mata
Satu lakunan di pentas duniaIni kisah yang tidak berbingkai
Dan bahasa yang ternilai
Kita renangi bersama lautan nikmat
Sampai ke pulau segala keramat


Ayuhlah kita pulang
Dendangkan lagu kasih sayang
Hilangkan keraguan terangkan kegelapan
Apa yang ada di langit dan bumi
Adalah satu curahan cinta kita tak terperi
Aku hanya menumpang kasih melihat keindahan
Menjamah kebahagianDan berterima kasih atas kurnia
Yang tak terhingga




Ni salah satu lagu fav.aku..Selalu aku dok ulang lagu ni..Tapi kat HOT FM mmg selalu ada lagu ni...Best best best..Ehehehe...


Hari ni aku cam nk cabut hidung aku ni ha..Ahahahah...Bersin je...Aku dok kemas tmpt keje aku ni...Every monday mmg aku selalu dok kemas..So apa lagi..Habuk la..Apa lagi..Uhuhuhu..Elergic looorr..So bersin je la..Then gi beli makan,hujan plak...Adoi...Sakit kepala aku..Dok kena hujan..Ahahahaha...Tak apa arh...Sat lg makan ubat then apa lagi...Tidddoo lllooorrrr..Ehehehe..Ok arh...Chow Chin Chow...

3 comments:

my name is KARL said...

lagu SLAM kan??

ina said...

yezzaaa..pandai dia..eheheheheh

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

aper lagi ina, alang2 tu p apply KURNIA INSURANS di cawangan berdekatan...hakhakhak :p