Tuesday, April 7, 2009

6th April 2009

Nampak tak kat picture tu??Tk nmpk??Tk nmpk suddehhh..06:04..eheheh...Ambik hp ke hp..Hahahaha..Aku mmg tunggu waktu itu..Sebenarnya benda tu camni,pukul 6.04pm..Heheheh..So sedang elok lak aku tngh tgk jam kat hp,number itu yg kuar..I like!!Hahahahah..Ok la...6th April my besday ek?Heheh..Yg ke berapa??15 boleh tk??Boleh laaa..Hahahaha..Ok la..Umur sudah bertmbh..Tapi aku tk kisah sgt..Apa ada pd umur..Tak gitu??Padahal nk sedap kan hati..Wakakaka..Um..sapa org pertama yg wish??Ummm...

Kawan kat tmpt keje aku...Dia yg pertama wish pada pukul 12.01am...Then bangun pagi lak 1st sms yg aku dpt,dari En Azai..Hahahaha..TQ TQ TQ...Yg lain??Um..sms je laa..Tp kali ni yg call tk brapa nk ramai..Tapi aku lak yg call org..Hahahaha...Maxis bg free call kat semua number maxis2..Ha apa lagi..Aku call semua org..Hahahahaha..kata pun free kan...Sampai abis la bateri hp aku..Kwang3..Aku call mereka2 yg dh lama aku tk call..Heheheh..Tak contact etc..Yg kelakar tu ingt aku ngigau..Ampeh....Mana yg ingt tu ingt la..Mana yg pelik tu..Aku gelak je..Hahahaah..Yg celcom ada gak..Lagi best..Seminggu free tau!Tapi number 8pax je laaa..Aku call sapa je..Mak aku mak aku mak aku..Hahaha..yg lain tarak..Heheheh...Yg wish kat Facebook tk pyh kata la..Penuh...Jenuh aku nk say tq balik..Hahahahah..Tanda hargai tau...Heheheh...Tq gak kat kwn2 yg sms aku wish besday..TQ TQ TQ...

Hadiah ek..Ummm..Dari my bestfren...Bg apa??Yg pasti brg tu mahal..Actually aku tk brapa berkenan kalau org bg aku brg2 yg mahal2 ni...Mahal tu brapa??Aku tahu ke hrg dia?? Mmg aku tk tau..Tapi tgk brg tu pun tahu hrg nya mahal...Bukan itu shj..Yg sebelum2 ni pun dia ada bg gak..Ummm..Mmg aku hrgi sgt..Rasa cam..Umm..Camne ek nk ckp..Tk apa la..So far hadiah dari dia yg aku dpt..Yg lain??Wish sudah memadai..Especially from my mom..Kasih syg mak dan abah amat berharga buat aku..Mereka nyawa aku... Itu lah hadiah paling berharga buat aku..Sambung lg..Coz terasa sedih dan sayu sikit...Kerna..Abah aku...Ummm... :(
Chow Chin Chow..

8 comments:

my name is KARL said...

hepi belated besday kak ina

senyum slalu

ina said...

tq karl

UmmiAmmaR said...

cik..happy besday...aku tak ingat la besday ko..moga panjang umur, murah rezeki..tinggi sikit lg..hehehe..kenapa ngan abah ko? tak sihat ke...adus...susah hati kan..dah la duk jauh

e l d y said...

wah ,bahagia nya akak, dah lama ku tak terima brg mahal =.=

happiiii bessssday !!

mr.syazwan said...

FUUUYOOOOOOOOO
suke2 erk call org x kol pun wan..
huhuhuhu
anywyas HEPI BELATED BESDAY...
da wish da kan kat ZF kan siap bg kek lg kan ok la tuh..
nge3...

only me ^erien'z^ said...

hapy bufday to u ina..=)

Anonymous said...

HAPPY BIRTHDAY INA!!!

ina said...

:) tq tq tq