Sunday, April 5, 2009

FARA FAUZANA IN THE HOUSE!!


4th April 2009


Eh eh eh..Apsal lak gmbr FF plak tu?Hehehehe..Ok la..Mau cerita sikit..Well harini agak biasa jer..Busy tu biasa la..Agak penat..Tapi tk berapa la..Sbb happy sikit..Heheheh..Kalau tk tu mood kureng..Hehehe..Dah gmbr si FF ni ada kat blog ni,sah2 aku nk cerita pasal dia kan..Hahahaha...Ok laaahhhh...

Ceritanya gini..Aku tngh dok dgn kwn aku..Skali aku cam nmpk kelibat FF...Aik..Betul ke minah ni??Ummm...Aku buat bodo je la dulu..Bila dia dah berlalu aku sms dia...Hello..What are u doing here??Jln terus je..Tak pandang kiri kanan..Then aku nmpk dia gi minum kat soya shop..Then FF sms aku balik..AWAK KAT MANA?..Aku reply,tk apa la..awk minum dulu soya tu..kang tercekik lak..Hahahaha...Baru je send dia dah call..HEY..AWAK KAT MANA?AWK BUAT APA KAT SINI..BLA BLA BLA..MEH JOIN SAYA...Aku jwb..Tak apa..take ur time..Nanti kite jumpa later..Heheheh..Padahal pagi td aku ada sms dgn dia..Heheheh..Takde apa sebenarnya..Aku cuma say hello je pagi td..Skali terjumpa lak harini..Hehehe..Inccidently la..

Then tk lama tu...Aku nmpk FF dgn kwn dia masuk..Then aku buat bodo je..Tak lama tu aku tny kwn aku..Ingt dia dh bla..So aku masuk balik..Lagipun time tu perut ku memulas..So dok ke toilet je lewww..Tak lama tu ada org panggil aku..INAAAAAA..Laaaaaa...Aku ingt dh bla..Wakakakaka..Ha apa lagi...Pot pet pot pet..Kuikuikuikuikui...Pastu aku ckp kat FF..Brapa lama awk dah gi shopping ni??Dia gelak..DAH LAMA TK SHOPPING LA INA...ASAL??NMPK SAYA CAMNE??Aku ckp..Patut laaaa..Cam 100thn tk bershopping..Wakakakak...Pastu dh abis tu..Aku ckp..Patut la shopping..12nd April dekat...Mau 2,3 award bawak balik..Then dia pandang aku dgn mata yg menjeling...HEY..SAYA CALON JE LA..JGN LA CKP CAMTU..Ahahahaha...Last2 aku ckp...Sure awk dpt..Cayo ckp den..Hehehehe...Then camtu je..Salam semua then baallik...

Heheheh...So aku senyum sampai skang..Heheheh..Sbb dh lama tk jumpa FF...Lepas rindu kat dia..Hahahahahah..Harap dia dpt mlm ABP nanti..Good luck FF!!!


Chow Chin Chow..........

2 comments:

my name is KARL said...

KARL nk NANA menang

hehe

walaupun karl tau FAFAU akan menang!

lalalala..

nk MAWI paling popular lg boleh?

hehe... nabil kot dis year

ina said...

ada aku kisah ko nk sapa menang??ahahahah