Thursday, November 19, 2009

WHERE AM I???

Dimanakah diriku??Uuhuhuh..Ada je..Laptop problem..Uwwwaaa..Semua kerja tergendala..Apasal la HURT kesayangan aku ni problem..Agaknya bnyk benda kut..Aku nk kena delete dulu..Tp lemau la jd nya..Coz dia run very very very the slow..Uuhhuhuhu..Tulun...Rasanya kena virus kut..Tp tk apa..Aku transfer apa yg patut dulu walaupun lemau semcm kan..Sabar itu separuh dari iman..Tiba2..Uhuhuhhu..Pas dah settle baru gi anta kat sesapa yg leh repair ke servic ke apa..Uhuhuhu..Sementara tu persinggahan aku di mana lagi..CC la..Dah la nk raya ni...Arini besday ayah aku..Apa lagi..Mcm2 permintaan..Hahahaha..Haaaaa...Kena budjet ni..Coz raya lagi kan..Then mcm2 nk beli lak..Cukup ke??Ye la..Gaji kan dpt awal bulan..Raya lak akhir bulan..Hahahahahha..Sengal..Ok arh..Nk gi check apa2 yg patut..Hrp2 kang klu aku on HURT aku tu..Tiba2 elok..Waaahh..Gembira hati ku..Hhehehehe..Aminnnn...Chow Chin Chow..

2 comments:

I am Karl said...

wah3

layout baru

kelassssssss menjahit!

ina said...

ler..hahahahaha