Tuesday, July 27, 2010

WTE

Apa WTE??What The Emo lah..Apa lah korang ni..Hahahaha..Actually aku sebenarnya terlebih rindu kat scorpio..Semalam tiba2 je muka,namanya menjengah di memoriku..Apa tandanya??Aku pun tk pasti..Sampai aku tak boleh tido..Sampai termimpi-mimpi..Hahahah..Sengal kan?Dah lama aku tk ingt scorpio sebenarnya..Tu yg tiba2 rasa cam pelik..Dia muncul dengan tiba2..Adakah dia teringt kat aku??Maybe..Aku kan kuat instinct(betul ke ejaannya??Belasah lah..Hahahah)..Before this aku rasa lain..Aku rasa marah,bengang,benci dll..So bila part tiba2 ni yg aku cm pelik..Apa la tandanya ni lagi..Uhuhuhu..Aku bosan sebenarnya..Bosan menanti dan menanti..Bosan utk mencari waktu yg sesuai..Bosan dgn apa yg berlaku..Rasa nk jerit..Tp tk mampu..Nk je aku gi depan dia...Cakap apa yg perlu di cakap..Tp mcm tk terluah..Yg pasti aku mmg rindukan dia..Adeh lah..Tk apa la..Apa jua alasan ke apa,aku masih seperti dulu :)

Umm skang ni aku tngh bengang dgn anti virus kat laptop ni..Napa??Nk online susah!!Asyik kena DC..Bila lembab je aku DC balik pastu connect then ok plak..Tp tk lama..Pastu buat balik..Bukan salah broadband..Sbb bila kwn aku guna mmg ok je dan laju..Kat laptop aku pun full je..Aku notice bila aku scan virus je for sure akan problem..Nggeee!!Ni kang aku belek itu ini terus jd lain kang naya je..Arrhh!!!Benci!!!Ok arh..Chow Chin Chow..

3 comments:

Jamy AJ said...

ooooooooo.. dia pun windooo gak ;p

ina said...

windu apa haaaa

JUSTRIEZAL said...

huhuhuhu rindu dendam la nie...