Thursday, August 26, 2010

?????

Fuuuhh!!!Semlm aku berbuka puasa di KLCC bersama kawan aku..Nk jd kan citer semlm sebelum smlm aku teringt dua org ni..Sapa?Perlu ke tulis nama?Hahaha..Oh ya..Skang aku agak tk brapa nk sihat sikit..Sakit thn 2008 dtg kembali..Tp alhamdullilah ni ok..Cuma bila kadang2 menyerang tu yg aku agak rasa mcm..Kut nk serang pun tunggu pas puasa la..Heheheh..So aku cm teringt kat dua org ini..Tp ingt gitu2 jer la..Tkde la nk ingt ala2 mcm sedih ke hapa..Perlu ke?TOLONG LAH!!!No no no!Hik hik hik..Nk dijadikan cite smlm nya..Masa nk naik escalator di KLCC tu,terserempak dgn mereka berdua ini...Sebesar2 KLCC tu tkde org lain ke aku nk jumpa?Hahahahah...Bg la jumpa Keanu Reeves ke..Lorr mcm la Keanu tu kat Malaysia kan?Sengal..ahahaha...Haaaaaaaaaaaa...Apa jadi seterusnya??


Jeng jeng jeng..Hik hik hik..Tak de apa2 berlaku...Aku seperti biasa buat2 tk nmpk..Mereka aku tk pasti..Tp rasanya yg sorang tu perasan kut..And lebih haru bila mereka berdua di belakang aku&kwn masa naik escalator..Hik hik hik..For sure la perasan kan...So senang cite ayat aku AAK?Hhahahaha..Tak kisah la sapa ko pun...Klu org lain mcm teruja..Aku lak mcm??Tkde effect...Sbb bila keadaan mcm ni,aku lebih suka buat bodoh..Sbb nya klu buat ala2 mcm baik,kang ada tarik muka..Yg tarik muka tu yg aku maleh nk tgk..Dan nanti menyakitkan hati kan...So better aku buat bodo..Lagi afdal kut..Lantak mereka la nk kata apa..AAK?Selama ni pun dorang mempergunakan aku jer..Mcm la aku tk tahu..Tk nk arh cite psl dorang dh..Heheheh..Cuma saje cite sbb setelah sekian lama tk jumpa kan..Tiba2 jumpa mcm ni lak..Adeh..Heheheheh...


Ummm..Aku ada tny offer yg pernah di berikan oleh seseorg kat aku...Adakah offer itu available ke tak..Tp tiada jwpn..Aritu kemain lg dia tny..Ni dh tk jwb plak dh..So rasa nya tkde dah la kut..Heheheh..Nk bg kt kwn aku..Cz dia lak yg sibuk2 nk..Hahahaha..Skali dok tny utk org,org yg offer tu ckp tk nk org lain..Nk aku..Haaa..Haru2..Ahahahaha..Klu itu jwpn nya akan di fikirkan..Wkakakakaak..Ok lah...Chow Chin Chow..

2 comments:

Jamy AJ said...

ooo.. buka posa kat klcc... bukan nak hajak ;p ar ar ar

ina said...

tk kan semua pun nk ajak..pegi klcc pun ada hal..