Thursday, October 23, 2008

25...26...26...25...

Adoi la..4am someone call aku..Memula ingt ngigau..ahahahah..almaklum la...4pagi tu...sewel ke apa..hahahaha..Aku say hello..tp tkde suara..Aku letak je la..Nasib ko la kak oit..hahahaha..

Before gi keje dpt sms dari Kak lisa..Kata confirm show kat Singapore 25th..Bukan apa..Haq&Rin ckp 25th..Kak Lisa bg date 26th..Ha mana la betul..Aku bukan apa..Risau kut2 kang nama Kak G gak yg busuk ke apa..Di buatnya silap date ke apa kan...Bak kata Kak Lisa klu inform sehari sebelum mmg naik hantu la dia..hahahaha..Mau tk..Kelam kabut jd nya nanti..Kat bwh ni banner yg Rin upload kan..And ada serba sedikit info about it kut pd yg nk pergi la..

Acara: Salam Lebaran 2008Anjuran: Northwest CDC dan Jawatankuasa Eksekutif Kegiatan Melayu
Tempat: Fajar Sg (Bersebelahan BLK 434, Fjr Road, berhadapan, LRT Fajar)
Hari: 25 Oktober 2008, Sabtu
Jam: 715ptg-10mlm
Tiket: $2

Sampai tmpt keje..Dok2 jap..Pastu kwn aku sampai..MCD???!!Yes!!!heheh..Aku ingt dia memain..For u la..Wah..belanja katanya...eheheh...TQ so much..Dia beli apa?sah2 la double cheeseburger..Dia tahu favourite aku..So kejap je la aku melantak..Confirm aku dh tk makan..hahahaa..Aku ni klu dh dpt MCD mmg pastu makanan lain tk kisah dah..hhehehe..



Ha...Ni la favourite aku..I"m lovin it!heheheh..


Around kul 1lebeih Kak Dora call kata nk dtg..Ha..bagus la sgt..eheheh..Tapi tu la..Perut dah full..ehehehe..Tapi sakit perut!huhuhu..Bley??Tu la..sapa suh makan MCD sebelum makan benda lain..Padan muka sendiri..eheheh..Pastu Kak Dora sampai gi minum2 jer la..Dia pun tk nk mkn nasi..Diet la kaedahnya..hahahahah..Mmg minum betul..Minum semata2..haahah
So mcm2 cite la kuar..Flash back la semua..So dari apa yg tk tau jd tau..Well...aku ada conclusion sendiri..hehehe..Bak kata Kak Dora..JAGA HATI SENDIRI..TK PERLU JAGA HATI ORG LAIN..senang cite..tk pening..Ha..tau tk apa..Dah ku kata..Tk pyh pening2..Klu pening gak..Abaikan aje..Tak gitu?eheheheh..

Then after work mmg tkde apa la..Just balik umh..Then kepala ada pening sikit la..huhuhuhu...Bengong kan..uhuhuuh..Pastu around 10.30pm itew kakak call..yg dok call 4am tu la..hehehe..Aku ckp..Apa kes 4am?Dia bantai gelak..hahahaha..Dia ckp si kecik la tu dok tertekan..hahaha..Aku ckp..cuak tul..Coz aku say hello 3kali tk reply..So aku letak la..Ingt sapa..paginya aku bangun check hp..Tgk dia call..Cuak le..coz 4am..giler apa..hahahaa..Dia bantai gelak je..ahahahah..Kalau dia yg call..Sekiranya urgent..Dia akan call back..So tkde..Takde la tu..kan?Then cite apa?urrmm..Tarak apa..cuma dia meluahkan perasaan je la..Biasa la..About her job kan..Nak ckp apa..sometimes org tk phm..Aku cuma ckp..U popular..So u kena accept the fact..tk leh nk ckp apa..Dia urmm je la..Then ada cite psl famili dia..Dia mmg selalu cite..Tap bukan semua la..Just cite biasa2..Ayah dia..Mak dia..tu je la..sihat ke tk..Selalu kite org akan cite psl tu..But yg dalaman idak sama skali..ehehe..Lagipun siapa la aku kan..Kira bagus dia nk cite tanpa aku bertny..eheheh...Really appreciate it..Mmg betul kata Zed Zaidi..tiba2 masuk nama dia lak..kan..ahahah..Dulu kiteorg ada borak..Zed Zaidi ckp..mereka2 yg berada di bwh zodiac itew kakak mmg memilih kwn orgnya..Tapi bila dia dah senang dgn seseorg..Dia tk kisah nk cite ke apa...And dia akan get long dgn org itu..Betul juga..Hurm..ntah la..heheheh..ok..chow!

2 comments:

you are now in my zone said...

cuwik cheeseburger ina...lalalala :p

mrCharmed said...

meh kita curi meh..
tak cukup ..kita curi ina skali...