Wednesday, October 22, 2008

Kepenatan...

Semalam aku bising kata bosan kan?arini kepenatan..haahahah..Layak la muka aku..Semlm bosan..Ha hari ni..hambik..Dari pagi sampai la skang..Aku dok buat keje..Nasib ada laptop..Sebab ada la bos aku pun hambik kesempatan..hahaha..Dia dtg td..5thn tk dtg..gitu la..Smua di tukar nya..eheheh..So dgn aku sekali kepenatan..Dia tk apa la..Dah breakfast..Yang aku breakfast ke..break ke..fast ke..semua lum..huhuhu..Alih2 ada tny aku...Lapar ke?wakkaakaka..Soalan cepuk emas tul...AKu sengih jer la..Pastu dia gelak..Paham la tu..ahahha..Pastu dia ckp..Tak apa..before dia gi meeting gi makan dulu..Kul 2pm camtu kiteorg gi makan..Then kelam kabut la coz tgk jam 2.45pm..meeting kul 3pm..ahahahha..Nasib ko la bos oit..hahaha..So pas dia pegi..Aku sambung la keje yg terbengkalai..Ada la dia suh buat itu ini.fuh!semput..hahaha..Apa benda pun aku tk ingt..tgk jam 6pm..Tu pun sbb nk gi solat asar..Klu tk tk ingt gak..Then sampai la ke umh aku bwk balik keje tu..Dia suh emel..Esok la kut..coz server kat tmpt aku ni cam sial..huh!



Ha...asal ada pokok ni??uhuhuhu..kena bising sbb pokok tu kalar nya udah tuko..huhuhu..Sapa bising??Bos aku lah!dia pantang tul pokok dia tuko kalar ke..mati ke apa..Abis aku nk buat apa..sah2 la aku siram selalu..tp pokok itu tak leh siram hari2..kang mati..Pokok duit org panggil..Bos aku ni ala2 Feng Shui gak la..Apa tu?alah yg cina2 punya kepercayaan..Tapi dia tk de la percaya sepenuhnya..So arini keje aku bnyk..Nasib semua dh settle..klu tk..mau kena..hehehe..Coz esk bos aku dtg lagi..Ada benda lain plak nk ambik..Tadi lupa..Ha tu la..sapa suh kelam kabut...uhuhuh..



Ha..tgk apa?Tu maggi lama la..Bihun sup ok?heeheh..Tngh makan..Mau sikit?wakakakak..Makan kul brapa?11.44pm ok..ahhaah..Lapor la..Gi dapur masak benda alah ni..huhuhu..Nasib baik ada..Nk masak benda lain??Urrmm..malas..hahahaah...

Oh yer...Nk say sori kat sesiapa yg jemput gi open house...Coz bz kit la..Lagipun waktu tu yg tk dpt nk di adjust..eheheh..Ok la..recontinue...Chow..

2 comments:

syco said...

etap ngan bihun dier tue

ina said...

heeheeh..jeles la tu..wakakakak