Tuesday, October 21, 2008

Hari yang membosankan...

Memang bosan betul hari ni..tk tau nk cakap camne betapa bosan nya diriku ini..uuhuhuh..Okla..pagi2 morning td..before gi keje..Aku ke pudu raya..Beli tiket bus nk balik kuantan next week la..So aku turun kat central market..Well..masa on the way ke pudu tu..mcm2 la aku tgk..Ada gerai kecik2 yg kat tepi jalan tu..menghala ke petaling street tu..tngh dok sibuk angkat dan tolak barang dorang..Ha...tu mesti yg tk de lesen segala..Betul tekaan aku..Sbb kat situ ada lori DBKL..alah lori DBKL tu setahu aku just park je..Bukan buat keje pun..Dari dulu sampai la skang..Susah aku nk tgk dorang angkut mereka2 yg sepatutnya..Hanya sekali je aku tgk...Tu pun klu tk salah aku bila kuar paper kata dorang tk buat keje..Ha mula kelam kabut..Sengal tul..

Haa..ni la lori DBKL yang baik punya parking..eheheh


Haa gmbr atas tu lak nmpk tk ada cam org tngh tolak benda besar..Itu lah dia..Kelam kabut..ahahhaah...


So aku teruskan lagi perjalanan..cam jauh je kan..ahahah..Ini la dia manusia2 yang berada di area sana waktu 10.30am..heheheh..tak ramai pun..Maybe panas kan..elok gak..eheheh



So aku dh beli la tiket..Tapi adoi la..hilang mood aku..Naik lagi tu..Uh!!RM22..pegi balik RM44..siot tul!aritu raya tk salah aku aku beli pegi balik RM38..Memula fikir gak..Asal naik??Bukan harga asal..Ohh..llluuppaaazzzz..Deepavali la dey..heheheheh..Lupa lorr...Tapi hilang mood aku tau..Baru verangan nk beli mcd..MCD??heeheh..Lama tk makan wwoo..hehehe..Esok la jwb nya..Tapi cam tk leh..Coz esk BOS aku mau jumpa..Pepagi tttuuuu..Adoi la..Sekali harung katanya..Banyak la dia nya skali harung..huhuhu...Pas beli tiket aku tahan teksi ke tmpt keje..So sempat la dalam teksi snap gmbr..Sempat ok..eheheh..Tngh bengang tiket mahal..So apa lagi..aku Snap la apa yg patut ke tk patut..hehehehe..

Ini plat teksi yg aku naik..Baik pakcik tu..Sebab bnyk cerita plak dia..ehehe..Dengo jer la..Walaupun aku malas..ahahahahah...


Apa ntah nama bangunan ni...Tk brapa nk ingt..Mahkamah kut..Yang lagi satu tu..Yang kat tepi dataran..Sedang elok teksi tu berhenti..So snap ler..Cantik pemandangan dia...

Sempat snap tu..ahahah..siap ada mamat naik motor..ahahah..Tu masjid wilayah..Cantik tau..Alah tmpt Ct kawin dulu tu lerk..Pastu sapa lagi ntah..Deja Moss kut...

Sampai keje cam biasa la..Buat keje yg tk pnh siap..Tapi tetap aku rasa boring yg amat..huhuhuh..Rugi tk bwk laptop..Kalau tk leh online..uhuhuhu...Jadi org gila aku dgn kwn aku..ahahah..Dok nyanyi..Pastu ngumpat org..ahahahah...Alih2 boring..ajak dia gi makan..Dia cepat la klu ajak gi makan..Keje dia pas makan makan..Pastu makan..ahhahaahah..



Yang 1st mangkuk itu namanya kueh teow sup..itu kwn aku yg makan..Aku makan yg 2nd mangkuk ha tu aku yg makan..Nama dia mee rebus baidali..Itu salah satu favourite aku klu makan kat tmpt keje..Tapi tk leh mkn selalu..Nanti muak..So agak2 lama dh aku tk makan..Aku makan..eheheh..Harga dia rm4..Sup tu pun sama..Kalau korang nk rasa..meh la dtg jumpa aku..ahahahah...Cam aku lak masak..hahaha..Takde la..Bley aku bwk korang gi makan situ..Ok?Ni dh ngantuk..Sebab penat kit lah..Penat bosan..bley?hahahaha..Pastu server lak cam hampeh dot com..letih tul aku!!!Ok la..esk2 lak sambung..K?

4 comments:

you are now in my zone said...

ina buang tebiat...semua mende nak disnappy2nyer :p

ina said...

lorrr..kite ckp kite bengang..so benda nk snap..hahahahaah

mrCharmed said...

suke me rebus tu
nampak lazat...
ada resepi tak?

ina said...

resepi??hahahaha..tarak la...maggi pama..ko perli aku kan?eheheh