Wednesday, January 21, 2009

Accident???Pregnant??


Ayyyyyyyyyoooooooooooooooo...Baru pas AJL dah kecoh pasal lain...Bengong ke apa..Nk mrh pun cam tk guna..Coz mulut org kang..Lantak la...Kang tegur mrh lak..Bengong tul..Apa citer??Ummm..cite apa lagi..Pasal ZZ la..Huh!mcm2 hal...


ACCIDENT

Ini yg betul2 aku tk leh tima..Sbb apa?Kalau ramai yg ckp @ bnyk kali cam satu doa..Doakan selalu di makbulkan..Simpang betul!Aku dpt sms dari Boyz kata "Kak Ina...Kak Gyee accident ke??Kat forum cari tulis.."Aku terus tk reply..Dah la credit tkde..Haaa..berderau jantung aku tau!Dah tk keruan jd nya..Pastu tk lama tu ada dua tiga sms masuk tny benda yg sama..Nk call credit tkde..Aku sms je la..Dan2 tu reply back.."Takdelah..Dah ramai ni tny..Sabar aje la akak..."..Fuh...kusemangat..lega rasanya...Nasib baik berjwb...Bengong kan..huuhuh..Alih2 Liza call aku..Baru dia nk tny..Aku dh ckp...TAAKKK..hahahahaha..Semua pakat gelak..ehheeh...


PREGNANT

ZZ pregnant??Ummmmmmmmmmm..camne tu?Any comment?Ni soalan yg sudah aku tny...Jawapannya akan diketahui sebentar lagi..ahahahahh..Nenanti la ek..Kalau nk tahu...Korang tny la dia sendiri..Lagi pueh hati kaannn...
Cite arini?Ok jerk..Cuma batuk,selsema and demam masih tak baik..Tapi still ok tau..Takde la lembik ke apa..heheheh..Then ada seseorg sentap dgn aku..Sapa?Hahahahah..Kak Dora sure tahu..ahhahaha..Lantak la..Ada aku kisah??Asyik dia dok sentap kan kite..Meh kite sentap kan dia balik..Tapi tngh get ready...Kut2 dia kasi boom kat aku..hahaha..Ye lah..skali dia bising..Abis aku..ahhahaha..Biar laaaa..Malas nk layan..Asyik aku je yg kena kan..Ha kali ni tgk camne..Ok?
Ok..nk surf benda lain lak..Chow Chin Chow...

5 comments:

my name is KARL said...

alhamdulillah

karl cuak sgt

tetibe ca'el call karl...
pastuh someone dr sinar harian plak... motif dr mana dpt no.aku..
tanye psl kak g..

karl jwb.. no comment.. tlg call kak lisa manager die.. n both jwb dh call byk kali... xdpt.. even dey all call nuar zain, manager nuar zain katenya....

gossip oh gossip..

if psl pregnant... btol ke?? best gk.. tp mcm tahun ni kak g akan busy je.. ermmm

ina said...

cuak memasing..ahhaha

azai said...

ish sapa lah buat cita bodo cam tu! mtk jauh lah. semoga kak g sentiasa bahagia & sihat walafiat!

meh, bak sini no. tepon kak g, aku nak tanya betul ke pregnant? kalau pregnant, alhamdulillah! rezeki dari Allah. semoga ziana zain dilimpah kan dengan rezeki yang tak putus2! amin..

-cD- said...

Hanjeng kan suka melalak, itu je kejenya... oopssss

ina said...

hanjeng la sgt cd oiii...hahahaha