Tuesday, January 20, 2009

Komentar

Eheheh...ni bukan la nk comment ke apa..Nk bg gelaran..bley?haahahha...
Ok...aku mula kan dgn

Etnik kreatif

>> FARAWAHEDA = mari kite sambut raya cina..hahaha
>> AIMAN = tk phm dia nyanyi lagu apa..
>> ZAHID AND HELIZA = memboringkan...cam tk kena je..hehhe...


Pop Rock

>> ELYANA = tomey..
>> STACY = tarian dia best laa...terikut menari tau
>> SOFAZ = memboringkan
>> ESTRANGED = best..
>> MUH = best gak..


Balada


>> FAIZAL = Cuba - menarik
>> FAIZAL = Sampai Syurga = tk phm apa benda yg dia nk sampaikan..tp dpt persembahan terbaik tu..hahahah
>> SPIDER = boring
>> AIZAT = boring gak
>> AYU = suara dia best..tp leh tk tukar dia punya style dia tu..tk menarik..
>> ZZ = kasut ku buka utk di baling ke arah?hahahahah..

Jgn mrh ye kengkawan...Kalau mrh tu...nasib korang la..eheheh..Aku tulis apa yg aku rasa..Kata blog aku kan..hahahaha...Comment aku psl DINGIN?ummm...Esk2 leh..hahaha...Sebab malas..Tak pun..tk pyh la..Bley?Coz..terlampau meletup!hehehe..Speechless gitu..huhuhu..Ok arh..Melalut dah...Effect ubat la ni..hhehe
ok..chow chin chow

4 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

kelaz kan zz jinjing sepatu... ;) wink2

SAIFUL said...

thanks komen ayu skali :D susah ler nak cari style sesuai ngn dia.. ina tolong vleh?

azai said...

aku setuju semuanya kecuali ayu!
ok ape imej ayu! lain daripada yg lain. kipidap ayu!

ina, ko post gak komen ko pasal dingin. senang je..post kosong je tu tandanya ko speechless kan. speechless lah sgtkan! hehehe

get well soon!

ina said...

ntah pa pe la ko azai...suka hati arh nk komen ke tk :P

alah saiful...ko kan ramai kenalan..suh la cari..apa guna ada abang kakak adik semua..tk gitu? ;)