Tuesday, February 3, 2009

2ND FEB ACTIVITY

Ok..cerita 2nd Feb ek..Ok lah...Aku dari Kuantan naik bus kul 10.30am..Sampai KL kul 2.15pm camtu..Aku sms teksi yg selalu aku naik tu..Then dia ckp leh ambik..So settle..eheheh..Dlm bus dok sms dgn seorg yg berpangkat adik...Kami plan nk jumpa kat Midvalley..Leh..dlm beberapa jam..Dalam bus dok sms nk jumpa petang nya..Ahahaha..very the fast..bley??Last minit tu...eheheh..Then sampai umh aku around 3pm..Then aku sms adik ni kata jumpa around 4.30pm..Sbb pastu aku nk jumpa Kak Dora..Ada hal kit..Sian lak kat adik ni..Coz bnyk keje katanya..Ahahaha..Tak apa la kan..So around 4.45pm kut kiteorg jumpa..Takde apa cite sgt...Cuma kesian lak aku rasa kat adik ni...Bukan la aku kata aku kenal dia 100%..But dia ok sebenarnya..Tapi keadaan tidak menyebelahi dia..Jadi aku putuskan utk menolong dia..Tolong dari segi apa?hhehe..Dia je yg tahu...Before dia terkena cam yg before2 ni kena..Baik aku inform awal2..Ada juga yg bakal kena..Tapi yg tu aku maleh nk tlg..Coz memasing lagak DIVA..So biarlah DIVA lawan DIVA..Baru la hebat kan!!Hebat ke???DIVA yg sebetulnya hebat la kan..ahahaha..
Well..aku cuma hrp adik ni tidak la terlebih rasa ke apa..Mmg selalu keadaan tidak berpihak pada kita...Mmg tidak adil kalau kata kite kena phm org..Tapi org tk phm kite..Kite tk leh nk buat apa..Dia besar..Kita sapa kan?Just be yourself lagi bagus..At least tkde la org kata hipokrik ke apa..Kan?And org tu sebenarnya ok..Kita kena pk situasi dia ketika itu..Tak pyh pk situasi kite..Coz kalau ikut situasi kite mmg payah la kan..ahahah..Maybe dia dlm keadaan tertekan..Kusut,serabut etc..So mcm2 leh terkeluar waktu tu..So terpaksa la tima..hehehe..Tapi tk apa..I ALREADY HELP U DEAR...Trust me k? :) Nothing bad..eheheheh..Speaking la plak..ahahahah...
Ok..pas jumpa adik ni..Pi jumpa Kak Dora...Kiteorg gi Upin Ipin..Ni pun last minit plan gak..heheehe..Aku suka kalau plan last minit yg menjadi..Bukan apa..tkde nk pening2 kepala...Sms,tny ok ke tk..And done..terus jumpa selepasnya itu..Kan senang..Tak gitu?Cuma aku kurang berkenan bila ada yg bising bila plan last minit...Asal tk ckp awal..Bla bla bla..Hello!Dah nama nya last minit...Tak kan tu pun tk phm..Kan?Lagi mau tny...Lagi satu yg aku kurang berkenan..Mmg la plan last minit..Tapi bila nk jumpa tu...Ada je halangan nya..Cam tk ikhlas je..Cam TUHAN tk bg je..Selalu terkena gitu..Tapi bila cam yg ok tu...Pap pap..Terus jd je plan nya..Ummm..tk phm tul aku..Tak kisah la..oh ya...Ni ada gmbr kit..eheheh..Kit ke?Satu jerrrkkk..ahhahaha..
Ehehehe..tu je ada..Air Ipin..Ahahaha..yg makan tadi terlupa nk snap..ahhaahha..Ampun..Ok la...Mata ala2 layu..Tapi cam tk leh nk tido..Kepala sakit plak..bengong kan..ahahah...Tak apa la..Nanti esk cite lagi..Chow Chin Chow!

2 comments:

renxokuken said...

2nd feb tak kerje ker?? best tol leh jln2 lepak2 kan..

btw, pasal plan last minit tu, aku pun salu gak plan last minit..kadang2 plan first minit, mesti tak jadi..apsal erkk?? heheh

ina said...

mmg 2nd feb tk keje..coz 1st feb tu hari wilayah...so 2nd feb cuti..tp sebenarnya aku keje..tapi aku dh minta cuti..hahaha