Monday, February 2, 2009

RED!!!

Ayo..merah nya mak ngah..ahahaha..Sapa??Sapa yg tahu tu..tahu le..Kaann..Terkejut gak aku...Skang tema terang2 ye adik2..ahahah..Kuning la..Merah la...Hahaha..Ok la..Harini 2mak hayam udah bising..Uhuhuh..Udah ku kata..Sure akan aku kena la..Letih tul..Tapi apa yg mampu aku buat..Ketawa dan ketawa dan ketawa..Ahahaha...Cite Mak Hayam no.2 dulu la yek...Coz dia yg bising dari awal..Hahaha..Biasa lah..Bila ketidak puasaan hati tu wujud..Org kata mcm2 hal leh berlaku..Ada lak yg buat dia mrh..Lagi la teruk kan..Tunggu masa meletup je tu ha...Berhati2 la pd mereka2 yg buat hal ke apa..Tak psl2 kena nanti..Dia dah bengang dh tu..Ahahah..Dengan sapa?Alah..ckp pun bukan korang kenal :P
Ok..Mak Hayam no.1 ek...Apa cite dia???Very the mama pregnant tau..ahahah..Mmg terlampau moody and tak boleh bau itu ini...Nk muntah je..Bahaya tu..Coz kalau dia dh tk tahan..Kat situ jugak dia muntah..Aku dngr je la dia cite td..Aku ckp..Jgn la muntah kat situ..Bahaya tu..Tu dia ckp..Jgn kerumun..Kang tk psl kena sembur dgn muntah and sembur dgn bahasa..ahahaha..Pembawakan katanya...Asyik2 tido dan tido dan tido..Sesapa call ke apa..Lantak la..Dia buat bodo je..Bak kata dia..ADA AKU KISAH?hahahaha..Cam ku kenal je ayat tu..hahahah..Then tarak cite apa..Dia tny itu ini..Then borak kit psl famili..Bla bla bla..Alih2..Ok arh...Chow Chin Chow..ahahaha..Word tu mmg aku ambik dari dia..heheeh..Coz cam cute je..CHOW CHIN CHOW..Ahahahaah..
Ok la..Memang nk Chow Chin Chow dah..eheheh..Bye..

No comments: