Wednesday, February 4, 2009

Peti ais??

Apa yg peti ais?Ahahahaha..Cantik kan peti ais tu..Sapa punya lah tu..hahahaha...Actually kan..Aku tngh bayangkan..Nenek kebayan yg patutnya pakai baju kebaya tapi berupa peti ais..Mesti korang pelik kan..Mesti ingt aku meroyan tk tentu pasal..Ahahahah...ADA AKU KISAH?Ahahhaha..Sebenarnya gini..Nenek kebayan tu watak yg bakal ZZ berlakon..And aku dpt tahu..Nenek kebayan vogue kut...And kena pakai kebaya segala ke camne ntah..Gitu lah kaedahnya...Kan ZZ pregnant skang..So aku ckp la..Camne tu nanti..Then dia ckp...Ko bayangkan nenek kebayan tp berupa peti ais..Wakakakaakak..Alih2 aku dgn dia bantai gelak..Pastu sambung lagi ni..Tapi dik..Pakai kebaya gak tau..Ahahahah..Adoi...Aku tk henti gelak..Yang dia lak dah gelak tk ingt...Wakakaka..Nsb bukan bertemu muka..Kalau tak..Aku rasa..org sekeliling sure akan tgk kiteorg..Giler ke apa dorang ni..Kan..ahahahah...Cuba korang bayangkan..Ehehehe..Actually peti ais tu kiranya badan dia dah besar la..Sebesar peti ais katanya...Paham?Ahahaha..Sewel aku jdnya...Dok gelak je..Kehkehkehkehkeh...

Oklah..Sebenarnya aku masih tk bersedia utk berbicara dgn seseorg...I mean on the phone ke,sms ke..apa2 je la..Including emel...Rasa rimas sgt...Duno why la..Kesian sebenarnya kat dia..Coz dia cuba utk jernih kan keadaan..Tapi di pihak aku mcm tk bg dia peluang..Ntah la..Rasa cam panas je..Mmg dia hanya tny benda2 biasa..But aku tetap pk..Memula tny benda2 biasa..Pastu mula la melerek2...Tak suka la...Ish..Susah la..Camne tu?Ummm..Ok arh...Nak gi tgk peti ais jap..Ahahahaha...Ok..Chow Chin Chow

2 comments:

SAIFUL said...

katanya anak kembar kan
tahniah ler

ina said...

yer saya